søndag 17. januar 2010

Bøtte til Bamsefar og solid debut av Cantona

Re løpet bærer bud om en strålende sesong for Team Ull. Alle gutta leverte varene, og spesielt hyggelig var det å se Bamsefar motta sin første premie på ski siden han ble Liermester i klasse gutter 9 år i 1981. Cantona imponerte stort i sin debut, selv om det fremdeles er et stykke vei å gå før det lønner seg å lese resultatlista fra topp til bunn.

Løypa var variert og fin, og for å gjøre det bra måtte man mestre alle forhold. Mange o2 snappere og stakemaskiner kom derfor til kort mot våre gutter i dag. Alle hadde for øvrig smurt med Skigo LF. Litt trått, men heller det enn bakglatt. Team Ull trenger feste.

En kort evaluering av guttas innsats i åpningsrennet:

Lakselorden
Vårt antatt sterkeste kort i løypa. Var usikker før start som følge av en mager treningshøst og lite hardtrening. Det var imidlertid ingen grunn til bekymring. Med en bunnsolid 4. plass fikk Lakselorden de bekreftelsene han trenger og er nå i rute til Bank EM i Sestriere og Marcialonga.

Bamsefar
Imponerende renn av vår tungvekter. Med en 15. plass sikret han seg en velfortjent tur på podiet. Noen skal til og med ha det til at han løp fiskebein i de tyngste partiene. Dette er dog ubekreftet. Uansett er det grunn til å følge nøye med på hva Bamsefar foretar seg denne sesongen. Neste renn blir om 14 dager da han skal gå Vestergyllen sammen med Cantona.

Tåm Jones
Litt tung i dag og leverte ikke helt i forhold til egne forventninger. Likevel ble det 16. plass (like etter Bamsefar). Fikk nok heller ikke brukt superkreftene i armene ettersom det var løse spor i store deler av løypa. Tar som Lakselorden turen til Marcialonga om to uker.

Cantona
Stilte til start i et skirenn for første gang, og presterte en imponerende 3. plass (ja, det var fra bånn – men uansett). Har mye å lære ennå, men er også lærevillig. Første lekse må være å kle seg etter forholdene. Polarutstyr i 2 minus blir i overkant.

Pingvinen
Pingvinen nøyde seg med å være programhelt i dag. Var trøtt og holdt senga, men vi vet han kommer sterkere tilbake.
Komplett resultatliste finner du her.

1 kommentarer:

Tåm Jones sa...

Kan Bekrefte at Bamsefar akselererte fra feltet i fiskebeinsklyv i det tyngste partiet av løypa,da jeg befant meg (siklende med puls nære max)i bunnen av "fjellskrenten" da denne hendelsen inntraff.

Legg inn en kommentar