onsdag 17. februar 2010

2 timer, 3 minutter og 42 sekunder...

Birkebeineren har nettopp avsagt sin dom over nivået på Vindfjelløpet som gikk i helga. Juryen har kommet til at 2 timer, 3 minutter og 42 sekunder er det som skal til for å seede seg inn i pulje 1 i birken. For de uinnvidde så er det startpulja hvor du finner kremen av norske turlangrennsløpere.

Lakselorden, som er kjent for yte akkurat hva han må, gikk på tiden – ja du kan jo gjette – 2 timer, 3 minutter og 42 sekunder i Vindfjelløpet.

Redaksjonen overbringer den gode nyheten til Lakselorden i det han er i ferd med å forlate sitt hjørnekontor på Aker Brygge, og får følgende korte kommentar:

"Det er selvsagt hyggelig å bli invitert til å stille blant de beste av de beste i birken, men i år lar jeg birken seile sin egen sjø. I år reiser jeg til Sverige for å stake..."

Dit drar han for øvrig sammen med Bamsefar, Pingvinen og Tåm Jones.

- Og i helga går gutta Jugeløpet i Vestfossen…

2 kommentarer:

burnout sa...

jeg er dyktig imponert og bøyer meg i støvet.. min tid på 2. 33 ga imidlertid ikke mer en pulje 11.. blitt hardt å seede seg opp i birken samtidig som det ikke er lang vei opp til pulje 5-7..

Lykke til i helgen, blir langtur på meg i morgen etter intervall på mølla i dag

Bamsefar sa...

Jungerløpet som på nettsidene plutselig ble endret fra 16 til 23 km. Når vi ankommer Ormåsen skistadion på lørdag er det vel fort nærmere 30 km.

Siden Laksen ikke skal gå Birken foreslår jeg at en av oss andre arver seedingen hans! Det kunne blitt interessant :-)

Legg inn en kommentar