torsdag 11. februar 2010

Team Ull satser friskt på mange fronter

Dette er helgen hvor Team Ull endelig skal vise sitt sanne ansikt. Alt er glemt etter forrige helgs triste sorti i Hauern. Vi sprer oss rundt på det som finnes av turrenn i Norge, og vil med det markere at vi er et slagkraftig team. Våre helter finner du her:

Vindfjelløpet
Tåm Jones, Cantona, Lakselorden og Bamsefar drar til Svarstad for å dominere i Vindfjelløpet. Et løp som passer våre gutter som hånd i skistav. Ambisjonen er intet mindre enn å ta med 3 bøtter hjem. Mye vil avgjøres i "veggen" etter drøyt 20 kilomterer. Kommer Tåm Jones og Bamsefar seg gjennom dette partiet på anstendig vis, vil de være ustoppelige i "utforløypa" inn mot mål. Vi tror de har dagen og slår følge med Lakselorden på bøttejakt.


Berserennet
Stinn av selvtillit etter Hauern reiser Pingvinen til hjemlige trakter for å gå Berserennet. Avispapir og annen beskyttelse kan bli igjen hjemme, da det er meldt om sommerlige temperaturer til Røros å være.

Ulveløpet
Hva er vel mer naturlig enn at Phil debuterer i egen bakgård. Vi spår en solid debut av Phil, og forventer bra med langing underveis fra de andre gutta.

Vi ønsker alle mann lykke til!

- Oppdatering fra alle arenaer følger på søndag kveld...

1 kommentarer:

Phil sa...

La langing være langing lørdag, gutter. Masse salg i kjøpesentrene i distriktet. Hva kan vel måle seg med en dag på kjøpesenteret?

Legg inn en kommentar