søndag 14. februar 2010

Lett...

De vestfoldske alper viste seg fra sin flotteste side i dag. Et par minus i lufta, trikkeskinner og en løype som innbød til kraftfull pigging fra start til mål. Dette måtte bli bra. Legg til at alle gutta for dagen stilte i det nye festantrekket - Team Ull slim fit – så har du den perfekte rammen for store prestasjoner.

Og store prestasjoner skulle vi få oppleve. En Lakselord høy på røde blodlegemer knaller til og leverer sesongbeste med 6 plass og kort vei til pallen. Like før mål roper en selvsikker speaker ut at Lakselorden kommer til å gå inn til en 8 plass. Dette virket å være en logisk konklusjon, men Lakselorden kan et og annet om spurt og regelrett moste de to forangående konkurrentene med nesten 50 meter på 100 meter – Lett... Northug, watch out!


Tåm Jones og Bamsefar kommer i mål like bak, og kun en innkjøpsansvarlig med dårlige mattekunnskaper hindret 3 bøtter til våre gutter i dag. Det la imidlertid ingen demper på feiringen. Dessuten har gutta nok av bøtter gjemt bort på loft og kjeller fra før.

Cantona så ut som en million dollar der han kom i mål overraskende uberørt, og ikke lenge etter de store kanonene. Gutten har plukket opp mye på kort tid, og han bar Team Ull slim fit med verdighet. Godt å se at anorakken er pakket bort for godt.

På veien hjem pratet gutta løst og fast om det flotte rennet, og alle var enige om at det hadde vært en finfin dag. Vi kommer garantert tilbake til neste år.

Samtlige resultater fra Vindfjelløpet finner du her.

2 kommentarer:

Phil sa...

Kor blei dem av? Barneskirejn!

Tåm Jones sa...

Fantastisk tid av Lakselorden som uten ødelagt akilles i sommer etter all sansynlighet hadde vært i Vancoover nå.
Flott renn etter at den felles svært kompakte møljestarten var unnagjordt.Hederlige sjeler med klarsyn for riktig sluttid ligger tynt an i dette beinharde selskap.
Neste år stiller hele Team Ull opp på skituppa til Næss :-)

Legg inn en kommentar