onsdag 3. februar 2010

Tåm Jones med karrierebeste i Den lange marsjen..


Søndag 31. januar 2010 vil for all fremtid stå som en merkedag for Tåm Jones. I sin splitter nye TeamUll drakt (bilde kommer) stilte han til start i Marcialonga proppfull av selvtillit og med masse overskudd etter deilige og late dager i Venezia.


Allerede fra start skulle det vise seg at han hadde skumle hensikter, og aldri før er det blitt gått raskere opp bakkene til Canazei. Konkurrentene var i harnisk og skrek ut om dop og urent spill, men vi vet bedre. Masse o2 trening i høst har gitt resultater, og Tåm Jones er nå utrustet med en skikkelig dieselmotor som takler de lange og seige løp.

Fra Canazei og inn er det kun stakekapasitet som gjelder, og da vet vi alle at Tåm leverer varene. Sluttiden i mål ble pene 4.03. Ser vi 3.50 til neste år???Til neste år starter Tåm Jones i samme startfelt som Jerry Ahrlin, Oscar Svard og Lakselorden.

Lakselorden var også på startstreken i Marcialonga, men havnet helt i skyggen denne dagen. Riktignok fikk han presset seg inn under 4 timer, men mye tyder på at jubeldagene i San Sicario kostet mer enn han ville innrømme. I tillegg unnskyldte han seg med sår hals, kremt..

Komplette resultatlister for Marcialonga finner du her.
- Og til helga er det Hauern…

2 kommentarer:

Bamsefar sa...

Den imponerende tiden betyr også at Tåm J høyst sannsynlig starter i pulje 3 i Birkebeinerrennet i år.

Tåm Jones sa...

Syntes vår internasjonale premiesluker Lakselorden var raus i dette innlegget,men jeg er født lettlurt.
Hva andre løpere har glemt (iberegnet finner på hotellet med lave tresifra startnummer)er betydning av riktig kosthold de 3 siste dagene før start.
Hva er mer naturlig når man er i Italia enn å følge karbo og energi oppladningskost programmet til den legendariske Maurilio De Zolt.
Pasta Carbonara og Vino Rosso i forholdet 2-1.
Det kan sammenlignes med rakettdrivstoff og får tyngdekraften til å spille på samme lag.
Nå er det fokus på Vindfjelløpet hvor vi stiller minimum 4 løpere.Her bør det varmes opp godt så vi kan legge oss rett under syregrensa fra start,finne en god rygg og late som rennet er 2 mil !!
Ikke glem at Pingvinen stiller til start ,som eneste løper fra Team Ull, i Hauern og kommer til å gjøre et knalløp.

Legg inn en kommentar