søndag 7. februar 2010

Team Ull svikter Hauern...

Like sikkert som at Ull er skiguden er det at Thorleif Haug fra Lier er skijesus. Med sine 3 olympiske gull i Chamonix i 1924 er han fremdeles en å strekke seg etter for alle som tørster etter suksess i skisporet. Vi i Team Ull gjør det.

Det er derfor sterkt beklagelig at kun Pingvinen var å finne på startstreken i dagens renn til ære for Thorleif Haug. Det som burde vært en festdag med mange fra Team Ull i front ble i steden en pinlig affære, hvor Pingvinen ble så altfor alene. Hvor var opptrekkerne, spurtspesialistene og stakemaskinene? Den eneste som ellers var ute i sporet var Lakselorden som var saftblander for dagen. Nei, gutter. Dette var for dårlig.

Dagens lyspunkt må være at Zorba the Greek vant det årlige åpne greske mesterskapet i gutter 40+, og sikret seg med det en hyggelig seeding i birken om snaue to måneder. Her er vår greske venn avbildet mens han får i seg næring på Tverråsen. Vi gratulerer med flott innsats og ønsker lykke til på birken!

Nå er det kun en ting som gjelder - revansje i Vindfjell neste lørdag. Da stiller Team Ull med hele elitelaget. Bankers...Resultatene fra Hauern finner du her - om det skulle være av interesse..

3 kommentarer:

Bamsefar sa...

Hauern prioriteres fra min side neste år uansett vær og føreforhold. Da skal det trenes spesifikt på fiskebeinsteknikk. Så forøvrig noen den lange nederlenderen i løypa? Kjenner jeg han rett stilte han i oransj skidress og burde vært lett å få øye på.

Cantona sa...

Hauern ble ikke prioritert ifra min side da jeg fikk høre at dette var et renn liknende birken. Tror det hadde blitt for tøft for meg. Men til neste år kommer "Hauern" til å bli prioritert. Kommer til å stille på start i "Vindfjellrennet" neste helg. Må tidlig opp denne dagen ser jeg :-)

Tåm Jones sa...

Kommet meg for øre at Hauern var 44,7 km i år.
Dette forklarer de forholdsvis "høye" slutt-tidene. Stiller også i Hauern neste år og vil begynne med å finslepe fiskebeinsteknikken fra midten av August med Rossignol grusskia.
Ellers er det meldt vanvittig bra forhold i Svarstad til Søndag,må det vare.Har studert løypa og ser ikke noen grunn til ikke å åpne alt for hardt for så å gå på århundrets Brink i den 2,5 km lange motbakken.

Legg inn en kommentar