lørdag 13. februar 2010

Viste fotografen ryggen


Etter 23 år borte fra konkurranser, sto Phil igjen på startstreken i et skirenn. Nervene lå tykt utapå den splitter nye Team Ull-drakta da startskuddet for Ulveløpet gikk. Lierskogen viste seg fra sin vakreste side, perfekt vær og perfekt føre med V40/45 under skiene. Phil skjønte fort hvorfor han hadde holdt seg unna skirenn i alle disse årene. Etter en massekollisjon i starten, ble det kamp om plasseringer i feltet. Phil holdt seg klokelig bak, men kom seg aldri noe særlig frem. Til det var tempoet for dårlig mot drikkestasjonen på Spikkestad. Utrolig hva et glass saft kan gjøre for formen. Dette ble bevist i motbakken etter 14 kilometer. Selv om Phil med startnummer 79 var meldt, rakk ikke fotografen å få tatt bilde av annet enn ryggen hans. Rykket i bakken (som Bamsefar, kona og Marie kan bevitne) skulle koste dyrt. Stuvstjern har aldri ligget så høyt og Lierskogen har aldri vært så vakkert som da Phil gled i mål på ikke så sterke 1:41:38. Lakselorden ruslet vel i mål på 1:35 med brukket stav i fjorårets renn..Men Phil er tilbake.

5 kommentarer:

Phil sa...

Bra, Phil!

Laksen sa...

Kanonbra, Phil! Liker den aggressive stilen, og selvsagt holder du til venstre. At du klår en grønnkledd bonde i første forsøk står det respekt av.

Bamsefar sa...

Bamsefar og bamsemor kan bekrefte det fantastiske rykket etter saftstasjonen på Spikkestad. Marie var hjemme så hun fikk ikke sett den spreke Team Ull løperen i aksjon. De forhåndsbestilte rosinene hadde Phil absolutt ikke bruk.. Phil er tilbake.

Phil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Phil sa...

Og nei, fyren helt til venstre har ikke tatt oss igjen..

Legg inn en kommentar