torsdag 18. mars 2010

Agurkalarm!!!

Dagens quiz: Hva har Heliumbabe Linni Meister og vår egen Bamsefar til felles?

  • Er de begge aktuarer?
  • Satser de begge på en sangkarriere??
  • Spiller de smurfemor og smurfefar i filmen om smurfene som kommer ved juletider???
  • Eller er de rett og slett det nye hotte norske kjendisparet – Linni og Bamse????
Nei til alt som er nevnt over. Begge har derimot fått behørig omtale i den kulørte pressen de siste dagene i anledning det nært forestående Birkebeinerrennet.

Historien om "en av Spikkestads fremste milslukere" finner du her, og historien om "enten har dere trua på meg, eller så vil dere se meg lide" finner du her.Vi ønsker Linni lykke til over fjellet på lørdag. Det er sporty gjort å stille opp på denne kraftprøven, men vi frykter Linni får en strabasiøs ferd uten den helt store oppdriften. Å "lide" blir nok stikkordet i samfulle 54 kilometer.

Bamsefar derimot er i dytten, og vi forventer strålende innsats fra den karen. Med seg på turen får han Cantona, Tåm Jones, Burnout, Pingvinen og Laksen. Slik det ser ut nå er det kun Phil som ikke stiller til start da han er opptatt med Finnmarksløpet hele uka.

Fyldig dekning av årets siste viktige renn kommer på mandag!

Red.

2 kommentarer:

burnout sa...

For et vakkert par, ser ut til å være ment for hverandre..
Her er Burnout klar til helgen og spiser pasta så det tyter ut av øra, avreise kl 0900 i morgen. Litt usikker på om jeg liker føret som er meldt da det begynner å helle mot klisterfør med fare for tørrsnø i høyden.. Råd mottas med takk i morgen når smørenervene melder seg og jeg i tradisjonens tro legger på alle smørevarianter jeg har i baggen etter først å ha skrapet av et par dusin klistertyper som blir kassert under veis i vurderingene mot god ski..
Satser på å unngå en brink og har som mål under 4 timer hvis føre og ski tillater det..
Lykke til ønskes til alle i TEAM ULL..

( hvor er team ull dressen min??)

Phil sa...

Ønsker alle Ullere en god og rask tur over fjellet. Her i Alta begynner kjørerne å komme i mål etter å ha tilbakelagt 1000 km i barsk natur og streng kulde i Finnmarksløpet. Må nok få tak i et par av hundene her om jeg skal kunne måle meg med noen av Buskeruds fremste milslukere neste sesong. Med all mediedekningen, må det vel også være mulig å forhandle frem gode sponsoravtaler for Team-Ull.

Legg inn en kommentar