torsdag 11. mars 2010

FLASHBACK

Her kommer en kommentar til Lakselordens innlegg etter Vasan ifra en leser av våres blogg. Dette kommer ifra en anonym men pålitelig kilde:

Etter å ha lest blogspoten med detaljerte beskrivelser om hvordan forberedelsene til vasa`n påvirker sluttresultatet ser han potensial for en doktoravhandling i unnskyldningenes utvikling i et historisk perspektiv. Etter mange år med plausible forklaringer på utfall og resultat som "....bakglatte og tråe ski...", ".. granbar i sporet...", "..gikk feil fordi løypa var dårlig merka....", "... og at ...noen falt i løypa foran meg....", påvirket av den tids forhold rundt preparering av utstyr og løyper, er det fasinerende å observere at nåtidens forklaringer har endret retning i tråd med utviklingen innen mental trening,hvile, kosthold og næringsinntak og tatt form som "....mye jobbing...", "...lite søvn...", "feil kosthold,,,"

Mvh
Anonym

1 kommentarer:

Tåm Jones sa...

Fasinerende historisk betrakning,men mye er fortsatt ubrukt. Det som skjedde meg i birken i år (hvis jeg ikke får det h....... merke) var:
Gutta putta bruspulver i ceran,umulig å merke!
Feil cera.Skulle brukt rex istedenfor Swix,eller var det ski go!!
Brukte smøring med feil slepp,brukte den som slapp bakover ,men ikke forover!!!
Feil temperatur på smørejernet!
Steinslipen slo seg vrang!!!!
Uflaks at jeg ble rammet av dette i år,men neste år...:-)

Legg inn en kommentar