mandag 8. mars 2010

Team Ull er stolt av å kunne avsløre hemmeligheten bak ”En Brink”

Ai, ai, ai! Där ser ni Brink! Vad har hent? Har han tagit totalt tvärslut? Han har inga krafter kvar alls…

Dette var de berømte ordene som ble kringkastet på SVT1 når Jörgen Brink totalkollapset under stafetten i VM i Val di Fiemme i 2003. Mange har forsøkt å kopiere Brinks totalkollaps senere, men de har alle dessverre vært for bleke kopier å regne. Inntil i går. Da kunne Lakselorden som førstemann avsløre hemmeligheten bak ”en Brink”.

Redaksjonen pratet med en utslått Lakselord rett etter målgang på Vasan, og han kunne gi følgende råd til de spesielt interesserte:

”Generelt kan man si at det lønner seg å sove lite, spise lite og jobbe mye dagene før du skal gå et viktig skirenn. Dernest er kanskje det viktigste å få i seg mest mulig tomme karbohydrater tett opp mot rennstart, gjerne dagen før. Selv foretrekker jeg pølser i brød som skylles ned med Cola. Måltidet avsluttes med en eller flere Snickers, alternativt Cuba. Deretter bærer det rett i seng. Sov maks 5 timer før du passe groggy stiller til start for å gå 9 mil dagen etter.”

Det ryktes for øvrig at Lakselorden i løpet av dagen har konsultert med en ikke ukjent kostholdsekspert.

Red.


3 kommentarer:

burnout sa...

he he.. skal prøve å ikke gjøre det samme under birken. Så forøvrig av passeringstidene til Lakselorden at han kom lenger å lenger den på resultatlista så en brink var nok årsaken.. pratet forrøvrig med tåm jones i går ( antar at han ikke husker det) han mente at han også var i nærheten av en brink men at bamsefar kom til unnsetning på en drikkestasjon. Antar at bamsefar har hatt en fin biltur hjem med noen ikke fullt så edru om bord..

sees på Rena

Bamsefar sa...

Bilturen hjem gikk greit den. 2 søvnige skiløpere i baksetet og en pratsom en i forsetet (treningsopplegget for 2010-2011 sesongen er spikret) helt til vi passerte Elverum.Da var det natta for han også..

Løpet i de svenske skogene var langt og det virket som om det ble lenger og lenger mellom hver kilometer. Litt trått føre, men det ga oss jo også spikefeste hele veien. Overrasket over hvor mye diagonalgang det faktisk var for, og veldig oppløftende å passere så mange i oppoverbakkene. I Birken er det gjerne omvendt.

På forhånd hadde vi alle bestemt oss for å bruke noe ekstra tid på matstasjonene. Snakket senest med Laksen om dette uken før. Planen ble allikevel raskt lagt på is av Jones når han fikk los. Laksen brukte vel heller ikke lang tid på de første stasjonene, men han hadde jo med seg private langere.

Nå er det kun Birken som gjenstår for noen av oss (går rykter om at Jones skal fyre bål istedet) og vi satser på en rolig langtur fra Kanada kl 0930 på lørdag. Møt opp!

burnout sa...

stiller til start i birken, men kan ikke gå ski på lørdag. Er Mini-cup general og må derfor tilbringe dagen i Hallen fra 0600..

Regner med at Jones står med servering av cola og kaffe på sjusjøen

Legg inn en kommentar