søndag 11. april 2010

En klubb for rekorder...

Årsmøtet i Team Ull ble avholdt på klubbhuset i helga. Samtlige medlemmer var tilstede og det var en hyggelig og løssluppen atmosfære med god bevertning av ymse slag.

Årsmøtet behandlet de obligatoriske tema så som budsjett, treninger, rekruttering, sponsorer, kontingent etc. Mest oppmerksomhet og spenning var det likevel knyttet til valg av hærfører for kommende periode.

Med "Team Ull - en klubb for rekorder" som slagord gikk Cantona til valg på årsmøtet med en klar strategi om å kuppe sjefsstolen. Dette viste seg å være en vellykket strategi, og Cantona ble enstemmig vedtatt som vår lederstjerne de neste to årene. Så gjenstår det å se om Cantona kan løfte gutta til nye høyder og gjøre våre konkurrenter nesegruse av beundring. Det viktige strategiarbeidet starter allerede på mandag med forberedelse av søknad til NIF og oppsett av terminliste for sommerhalvåret.

Nedenfor er Cantona avbildet sammen med Bamsefar som noe kontroversielt ble valgt inn som nestleder/kasserer for samme periode. Til sammen utgjør de vår dynamiske lederduo.Hva som skjedde videre utover kvelden er naturlig nok litt uklart for enkelte av medlemmene. Redaksjonen kan imidlertid avsløre flg:

- En skal løpe Fanaråken opp på under 1t og 15 min.
- To skal gå Birken på under 4 timer, og en skal gå birken på under 5 timer.
- En skal gå Vindfjelløpet på under 2t og 20 min
- En skal gå Hauern på under 2t og 50 min
- En skal inn blant de 400 beste på Vasan
- En skal gå Marcialonga på under 3t og 45 min

Og alle skal selvfølgelig trene mye, mye, mye mer...

Red

1 kommentarer:

Phil sa...

Gratulerer med vervet, Cantona!
Referenten må ha gjort en tastefeil på møtet. Fanaråken Opp på under 1 t 15 min..Phil brukte aldri ordet "under" 1t 15min, men på 1:15-tallet bør han klare å holde seg.

Legg inn en kommentar