fredag 2. april 2010

Team Ull fører Drammensmarka multisport til nye høyder...

Drammensmarka multisport (DMM) har en relativt kort, men spennende og begivenhetsrik historie. Laksen var primus motor og initiativtaker, men det var ikke vanskelig å overbevise Stibolten om at det var en god ide å arrangere en knallhard og ultralang multisportkonkurranse i idylliske Drammensmarka. Sammen la de hodene i bløt og etter noe prøving og feiling (bl a rulleski ned Sjåstadbakkene) falt de ned på en feiende flott løype på totalt 90 km fordelt på 21 km løping, 48 km på sykkelsetet og til slutt 21 km på rulleski.

Totalt skal man forsere i overkant av 1.000 høydemeter. Løp foregår på sti og i terreng. Sykkel i hovedsak på grusvei, og all rulleskigåing foregår på asfalt.


Den 16. juni 2007 ble DMM for første gang arrangert for en engere krets av venner og bekjente. Ni var de i tallet, og seks kom til mål. Suksess var et faktum tross stort mannefall underveis. Det er liten tvil om at det er en krevende løype som man kan ikke kan ta lett på. 


Etter den gang har interessen for DMM tiltatt og antall deltakere har hatt et betydelig oppsving (økning på over 100 prosent). Etter DMM i 2009 ble det derfor tydelig for alle at det administrative apparatet var i ferd med å knele, og at arrangementet hadde voksesmerter. Nye krefter måtte settes inn for å sikre ønsket utvikling og en noe bredere appell.

Det er derfor hyggelig å kunne berolige alle venner av DMM om at Team Ull i år skal stå som arrangementsansvarlig og bringe DMM til nye høyder. DMM skal selvsagt fremdeles være en eksklusiv konkurranse, men i år åpner vi for totalt 30 deltakere. Førstemann til mølla prinsippet gjelder, men tidligere deltakere har fortrinn og vil inviteres særskilt.

DMM for 2010 arrangeres lørdag 12. juni. Mer informasjon om DMM finner du her.

- Vi ses vel?

Red.

NB: Løyperekorden er forøvrig fra 13. juni 2009 og innehas av Rolv Eriksrud på 4 timer, 9 minutter og 30 sekunder.

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar