lørdag 17. april 2010

Team Ull goes orange...

Trolig var det mange som var i påskestemning da Team Ull inviterte til avstemming om fargen på vinterens hodeplagg. I alle fall var det suveren oppslutning om å skjule høye panner og blanke isser med den varme og maskuline fargen oransje.

Vi setter vår lit til at våre samarbeidspartnere fikser biffen og kommer opp med en flott kolleksjon av oransje issevarmere. Vi kan nesten ikke vente på det endelige resultatet, og Bamsefar har allerede eksperimentert litt på egenhånd..

2 kommentarer:

Phil sa...

Phil innrømmer å ha gått for gul issevarmer, men tar nederlaget med fatning. Dog mistenker han Bamsefar for gjentatte knips på voten. Om han går i ledtog med oransjeordenen , vites ikke og blir kun spekulasjoner. Men en agenda tror Phil at en av Buskeruds største milslukere har.

Phil sa...

For ordens skyld; håper Team Ull består som en fri og uavhengig forening for idrettens fremme..

Oransjeordenen (Orange Order) er et lovlig, protestantisk broderskap i Nord-Irland og det vestlige Skottland. Navnet kommer fra de nord-irske protestantenes tradisjonelle farge. Den har også medlemmer bosatt i en rekke andre land. Ordenen ble grunnlagt i Loughgall, Armagh i 1795. Den betegner seg som en gudfryktig organisasjon som fremmer protestantisk kultur og identitet. Kritikere omtaler den som anti-katolsk og sekterisk.
Politisk var den frem til 12. mars 2005 formelt knyttet til Ulster Unionist Party. Mange av medlemmene foretrakk dog Democratic Unionist Party, og det er også mange som har vært eller er tilknyttet lojalistiske paramilitære grupper.
Ordenen har flere ganger blitt klandret for at det har brutt ut opptøyer, senest i september 2005 da lojalister avfyrte skudd mot politiet i flere nord-irske byer. Bakgrunnen for slike opptøyer har i de fleste tilfeller vært tradisjonelle marsjer gjennom områder med overveiende katolsk befolkning.

Legg inn en kommentar