søndag 9. mai 2010

Pysa Lars Monsen

Lars Monsen nøyde seg med å Canada på tvers. For Team Ull er vel dette i snaueste laget?Hva om vi legger treningsøkta tirsdag til Sylling og Kanada rundt? Startskuddet går 19.00

4 kommentarer:

Laksen sa...

Bra initiativ, Phil. kanada rundt er knall. Har vært med før. I år derimot må jeg melde pass. Har fått tub og tæring på samme tid, og har mer enn nok med å komme meg ut av senga...

Lykke til. Dette er løype for deg:-)

Phil sa...

Tub og tæring høres ille ut. God bedring, Laksen. Hvor er resten av Team Ull? Er det interesse for konkurranser, eller er det kun egentrening på tapetet?

Laksen sa...

Jeg stiller som langer og støtteapparat på Kanada Rundt. Bamsefar er på Kanariholmen og Tåm J er travelt opptatt med å teste ut 3er hjula sine. Resten av gutta har jeg ikke koll på.

Ses i morgen!

Bamsefar sa...

Treningsoppholdet på Kanariøyene har gitt resultater og en formtopp er like om hjørnet. Satser derfor alt på 3 km løp på tirsdag. Det er en distanse som jeg er kjent med fra militæret og tror jeg skal kunne gjennomføre. Vurderer ogaå å investere i 1-er hjul slik at jeg kan holde følge med TJ og Laksen på rulleski fremover. Alternativet er sykkel.

Legg inn en kommentar