lørdag 29. mai 2010

Rekognosering DMM

Drammensmarka multisport nærmer seg med lange klyv og lørdag samlet et knippe deltakere seg for å rekognosere første del av konkurransen, 21 kilometer løp. Enkelte debuterer i DMM i juni og må nå memorere løypa, mens andre var ute for å finne mulige snarveier i terrenget. Snarveier de ikke tok i fjor.


Multisportere fra venstre; Jon Harald, Sharon, Max, Laksen, Hans Martin,
Petter (nr 2 i DMM 2009) Foto: Phil

Med forsikringer fra Laksen om at gjennomløpingen skulle være av typen rolig langtur, slang Phil seg med den spreke gjengen. Greit å vite hva man er med på å arrangere. Etter løpeturen å dømme er dette en konkurranse som krever sin mann/kvinne. En knallhard start med sammenhengende stigning fra Sturla-huset til Tverken. Etter at Tverken er passert gjelder det å ha hodet med seg og velge riktig sti. Med melkesyrenivået Phil nok hadde hatt ved passering Tverken i juni, kunne han lett havnet tilbake til start tidligere enn han hadde ønsket.

På rolige langturer får man med seg de vakre omgivelsene. Her
representert ved Nerdammen. Hvor mye av dette deltakerne får
med seg under DMM vites ikke. Foto: Phil

Taktikkpraten satt løst på turen. Særlig var Laksen veldig opptatt av hva de andre tenkte å gjøre i de forskjellige partiene. Tilsynelatende velvillige konkurrenter fortalte villig vekk om sine planer, men om de fortalte alt vil vise seg om to uker..

Taktikkmøte: Ca to kilometer igjen til Ulevann og sykkelbytte. Laksen
deler lokalkunnskap med debutantene som vil spare 30 sek på å ta stien
fremfor veien. Foto: Phil

Etter en flott tur i kupert terreng, herlige skogsstier og over myrer, kom gjengen fram til Ulevann, hvor løpesko skal byttes med sykkelsko i DMM. Der og da gjorde det ikke noe at det ikke lå en sykkel og ventet på Phil, men derimot biltransport. På den annen side; hvis sykkeldelen er like fin som løpedelen ville han ikke nektet og med servering av typen Laksen vartet opp med, kunne hvem som helst ha fullført.

Mat for multisportere. Foto: Phil

Forholdene i marka tatt i betraktning, tegner Drammensmarka Multisport til å bli en kjempetur for deltakerne. God tur!

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar