torsdag 13. mai 2010

Sesongdebut på 3er hjul...

Sent i går kveld kunne Cantona, Tåm Jones og Laksen bokføre tre solide timer på rulleski. Noen uhell underveis (stavbrekk etc) førte til at turen ble en drøy time lengre enn planlagt, men gutta klager selvsagt ikke. En time ekstra trening er ren bonus i en hektisk hverdag.


Gårsdagens tur var spesiell på flere måter. Cantona var på sin jomfrutur på rulleski, men hvem skulle vel tro det der han kastet seg over stavene opp Gullaugkleiva. Tre timer var likevel kanskje litt i overkant på den første turen, og undertegnede og flere til er nok glad for ikke å være i Cantonas sko (eller armer...) i dag.

Tåm Jones og Laksen skal som kjent satse på de lange flate løpene til vinteren. Da vet alle at 3er hjul er det eneste saliggjørende. Kjipe 2er hjul er derfor skrotet for godt, og 3er hjul sitter nå for all framtid på Swenor skia. Litt uvant, ganske så tung, men utrolig effektfullt i følge Tåm jones.

Uansett. Alle var enige om at det hadde vært en fin tur, og allerede til lørdag blir det nye muligheter - møt opp!

Red

NB: Vår venn Stibolten forsvarer Norges ære i VM 24 timer i dag. Etter snaut 3 timer ligger han på en beskjeden 96 plass, men det er lenge igjen - og ingen er bedre enn Stibolten i det lange løp. Du kan følge Stibolten skritt for skritt her

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar