tirsdag 1. juni 2010

Skade(r) i fokus

Fem Ullere var i aksjon i Sturlas løpskarusell tirsdag kveld. Offisielt var distansen 7 kilometer, men Skade og Laksen fant via sikre kilder ut at 8,3 kilometer ble tilbakelagt. I alle fall av fire av Team Ulls delegater. Phil forsøkte seg tross føling i en muskel i leggen. Det holdt i drøye to kilometer før det smalt i leggen på nytt og han måtte rusle tilbake til start. Det tok ikke lang tid før Skade, Laksen og Bamsefar suste forbi en haltende Phil. Før start uttalte Skade at hun skulle jogge rolig rundt løypa. Det hadde hun visst glemt der de halset av gårde på smale stier. Ikke lenge etter kom Pingvinen susende. Før start påsto Pingvinen han hadde motivasjonsproblemer ettersom hans arge konkurrent, Cantona, var på jobbreise og ikke kunne stille. De problemene så ikke Phil mye til. Når han i tillegg slet med en skade i leggen, sto Pingvinen for en god prestasjon.

Med tempoet Skade og Laksen holdt, rakk ikke Phil tilbake til målområdet for sluttspurten. Kilder kunne fortelle at Skade var utilnærmelig på de siste hundre meterne. Laksen forsøkte forgjeves å hente inn Skade, som var et sekund foran i mål. Phil fikk såvidt øye på Bamsefar i skogen rett før mål. Under to minutter bak tetduoen fosset han mot mål. I en tung løype med mange bratte stigninger holdt han et meget bra tempo.

Motivasjonsproblemer og leggskade til tross;
Pingvinen på vei mot mål i fint driv. Foto: Phil


Skade, Pingvinen, en lettkledd Bamsefar og Laksen evaluerer innsatsen
etter endt løp. Foto: Phil

Resultatene for Team Ull (8,3 tunge kilometre):
Skade 36.47, Laksen 36.48, Bamsefar 38.37, Pingvinen 45.26


1 kommentarer:

Phil sa...

Phil fikk en telefonisk oppstrammer en stund etter løpet i går. I all viraken rundt de gode prestasjonene og i frustrasjon over egen skadesituasjon, glemte han rent å melde fra til arrangøren om at han hadde brutt. Den sinte stemmen fra Sturla kunne fortelle at det var nummeret før en leteaksjon ble satt igang. Phil la seg flat, beklaget igjen og lovet at slikt ikke skulle skje igjen.

Legg inn en kommentar