lørdag 5. juni 2010

uff au Cantona , uff au CantonaCantona og Tåm Jones hadde en rolig fin rulleskitur i deilig vær på morgenen idag.

Gutta nådde bussholdeplassen ved lahell og hadde godt driv nedover.
Det de ikke visste var at Fru Hansen stod med Corollaen midt i gang og sykkel stien 400 meter lenger nede.

foto:Fru Hansen :-)

Under en god passiar med konsentrasjon på alt annet enn veien hørte Tåm et grynt fra Cantona.
Dette gryntet var veldig vanskelig og tolke. Det gikk imidlertidig ikke lang tid før Tåm hevet blikket og fikk full forståelse for gryntet. Midt i gangstien sto Corollaen med Fru Hansen ,5 meter unna . Cantona i innerspor , Tåm i ytterspor. For ikke å kaste seg inn i Tåm valgte Cantona og fortsette innersporet hvor valget var Corolla eller steinknaus.
Cantona valgte ingen av delene ,men gikk isteden for en høyrevridd,kropert utgave av danskebremsen.
(Resultatet ble selvfølgelig foreviget.)
En meget bekymret Fru Hansen stakk hodet ut av bilen etter at Cantona hadde stavret seg på beina. "Gikk det bra ? Håper det ikke var min skyld" sier fru Hansen. "Selvfølgelig ikke ,det hele var min feil " , kvitterer Cantona. !?

1 kommentarer:

Phil sa...

Dette er en happy ending for god til å være sann. Mistenker artikkelforfatteren for ikke å ville fortelle den hele og fulle sannhet om hva som egentlig foregikk på Lahell lørdag morgen. Riktignok er Cantona en av planeten jordens snilleste milslukere, men bevæpnet med et par Swenor-planker kan alle klikke..Det faktum at fru Hansen ikke engang gikk ut av bilen da Cantona kroperte i asfalten foran Corollaen hennes, forteller litt om stemningen. Phils forslag til hvordan det egentlig endte der nede på Lahell;
" "Selvfølgelig ikke, det hele var min feil", kvitterer Cantona før han ommøblerer Corollaen til Fru Hansen med Swenorene sine. I dag sitter nok Fru Hansen hjemme og undres hva som traff henne og hvor den staselige stasjonsvogna hennes har tatt veien. På gårdsplassen står en noe lurvete Corolla sedan."
Håper det går bra med Cantona, men regner med han sover på venstresida noen dager fremover.

Legg inn en kommentar