torsdag 23. september 2010

Laksen i fritt fall...

På denne tiden av året bruker Laksen å vise tenner. Form og selvtillit er på stigende kurs, og 3-4 solide økter i uka har normalt lagt grunnlaget for pene resultater i skisporet gjennom vinteren. Slik blir det dessverre ikke i år.

Med tre private eiendomstransaksjoner de siste månedene kombinert med stort arbeidspress og legger som nekter å samarbeide, er det en resignert laks som nå innser at sesongen er spolert. Utsiktene til å få trent fremover er små, og med snaut tre slappe treningstimer i uka siden juli er det lite trolig vi får se Laksens friske klyv i turrenn til vinteren.

Samtidig er det godt å vite at Laksen investerer i framtida, og til vår felles glede så vil Ullebu på Beito være klar til innrykk før Bamsefar går i hi med et nytt kull av bjørnunger.

Redaksjonen ønsker Laksen god bedring og ser fram til et grusomt comeback i 2012!


6 kommentarer:

Pingvinen sa...

Hei,det var jo trist for oss som har ambisjoner om å gjøre det godt til vinteren, at vi/jeg ikke har en solid rygg å trene etter,"henge på" i den grad det er/var mulig.Men,det er vel andre brede tavler å henge på.
BOD BEDRING,Laksen

Bamsefar sa...

Foreslår at vi arrangerer et eget
Ull- Mestersskap på 3 km slik at Laksen får kjenne på følelsen av å gå et skirenn i vinter.

Ullebu i månedsskiftet oktober/november høres fint ut (fortsatt noen uker igjen til termin). Da kan vi lære å gå på ski igjen.

Phil sa...

Synes Laksen er veldig på defensiven. Å avskrive sesongen når vi enda ikke skriver oktober høres litt pasivt ut. Svært ulikt Laksen. Selv uten trening vet jeg i alle fall om én Uller som ikke har filla sjans til å henge på Laksen i skisporet til vinteren. Men Phil har planer om å delta i de turrenn han kan likevel. Gratulerer til Laksen og Skade med nytt krypinn til fjells. Når legges lista ut på bloggen hvor vi kan reservere plass i Ullebu? Phil booker fre-søn i ukene 48, 49, 52, 2, 3 og hele uke 5 og 6.

Tåm Jones sa...

VIL DET SI AT TEAM ULL HAR SMØRER I ÅR?

Bamsefar sa...

Det betyr at Team Ull har smører, saftlanger, teknikktrener, ski- og stavleverandør og ikke minst Ullebu til rådighet.

Tåm Jones sa...

Men smørepilsen dagen før renn får han aldri.
Det må være lov å møte opp for å se på smøreren vår i aksjon, og at det da kvalifiserer til en smørepils. Selvfølgelig etterfulgt av sleivete kommentarer til valg av smøring!!!
Innspill.....

Legg inn en kommentar