mandag 27. september 2010

Oslo Maraton 2010


Etter et år med trening og forberedelser var endelig dagen kommet for Cantona. Han skulle løpe Oslo Halvmaraton som var årets viktigste løp for han. Her skulle han få svar på om alle treningstimer var forgjeves eller om treningen hadde gitt resultater. Søndag ettermiddag 26 September dro Cantona som eneste Team Ull utøver inn til Oslo for å delta. Etter 30 minutter med oppvarming startet selve løpet. I pulje 1 håpet Cantona å følge mannen som skulle løpe på 1:50:00. Det visste seg for at han var havnet i puljen som forventet slutt tid ifra 1:45:00 og nedover. Målet ble derfor å holde 1:50:00 mannen bak seg. Cantona startet i et tøft tempo hvor han lå ann til sluttid på rundt 1:42:30. På siste milen merket Cantona derimot at snittfarten gikk vesentlig ned. Han klarte derimot å ikke tape for mye og gikk imål på 1:52:33 som er en forbedring ifra ifjoråret på ca.12 minutter. Dette resultatet var Cantona veldig fornøyd med og har allerede nå satt seg mål på 1:45:00 til neste år. Bamsefar har lovet at han skal delta neste år pga Cantona slo tiden hans ifra ifjor med 1 minutt. I 2011 håper Cantona flere Ullere vil delta i dette løpet. Litt info om løpet:http://results.ultimate.dk/smartres/?eventid=810#box_details_header_anchor

4 kommentarer:

Laksen sa...

Du er i dytten nå, Cantis. Jeg er mektig imponert. 1.45 til neste år går glatt. Neste år er jeg klar - bankers.

Pingvinen sa...

Grattis med kjæmpe tid,stiller kanskje neste år(legger)

Bamsefar sa...

Gratulerer med fantastisk resultat. Dette viser at treningen har vært bra.

Skulle gjerne ønsket at Eric hadde holdt igjen litt på slutten, men nå blir det innkjøp av asfaltsko til neste år. Satser da på en sluttid på rundt 1 time og 44 minutter.

Phil sa...

Meget bra gjennomført løp av Cantona. Tok oppstiling på Frognerstranda med kamera klart for å forevige innsatsen, men fikk aldri Eric i linsa. Det må ha gått i raskeste laget. For distraksjoner i form av veltrente kvinner fantes jo ikke..Å perse med 12 minutter er sterkt. I 2015 løper du på under timen.

Legg inn en kommentar