tirsdag 26. oktober 2010

Årets julegave?

Modell av XC Pro
Gå Vasa´n eller Marcialonga så ofte du vil, året rundt. Regner med denne står på ønskelista Tåm Jones leverer til nissen om en drøy måned. Rekker et Vasalopp mellom pinnekjøttet og riskremen julekvelden. Får vi se TJ ute i marka i vinter? Kontaktinfo nissen her
Display9 kommentarer:

Tåm Jones sa...

Et MUST. Her skal det stakes i nissedrakt helt til dagen før Marcialonga. Da må TJ desverre gå av av den fantastiske kånstruksjån for å rekke flyet.
LØP OG KJØP !

burnout sa...

detta skal far ha i 2 etg ute i garasjen.. satt på ønskelista til mor.. Noen som vet en pris på denne fantastiske maskin?

Tåm Jones sa...

Er ikke så god på øyemål ,men maskinen ser ikke billig ut. Det slo meg også at på skjermen som følger med kan man sikkert velge hva man vil stake etter !!! I så fall er det greit å ha den i 2 etg på garagen.

burnout sa...

godt poeng TJ, men er det da ingen som vet prisen på dette vidunderlige apparatet?? vi var forrøvrig 4 stykker hadde time med Håvard Skårstad i kveld med fokus på rett staketeknikk, meget bra mann som var utrolig flink til å lære bort.. Sjekk siden hans http://www.kongeisporet.no/innhold

Phil sa...

Har en forespørsel inne hos leverandøren angående pris på vidunderet. Har trolig kostet en slant og utvikle, så Ullere som drømmer å stake etter både det ene og andre på skjermen, med både én og to staver, må nok belage seg på å punge ut. Til Phil får svar tar vi en uhøytidlig gjettekonkurranse. Hvor mye vil 1. versjon av XC Pro koste?

Phil sa...

34500,-

burnout sa...

29900,- og hvis bamsefar snart får ut fingern og oppretter en konto kan vi jo spleise på den..

Tåm Jones sa...

en kveld med overtid for bamsefar

Phil sa...

En ikke alt for populær gjettekonkurranse er avsluttet. XC Pro har en pris på 50 laken + moms. Juryen har bestemt at de to innkomne svarene er for langt unna fasiten til at premien, tre uker i Thailand (all inclusive), kan utbetales. Synd for Phil som var sååå nær å for første gang i sitt liv vinne noe som helst. For øvrig er Team Ull hjertelig velkomne til XC Pros show-room på Økern.

Legg inn en kommentar