fredag 29. oktober 2010

Sesongåpning på Ullebu 12.-14. november

Til tross for at Laksen fikk startnekt på årets utgave av Beitosprinten (manglet vistnok et par FIS poeng), blir det som tidligere annonsert sesongåpning på Ullebu i forbindelse med Beitosprinten.

Skade og Laksen reiser oppover torsdag ettermiddag og klargjør Ullebu for storinnrykk på fredag. Pingvinen, Cantona og Phil er allerede klare, mens det er ventet at Tåm Jones og kanskje Burnout også tar turen til Jotunheimens forgård. Det eneste sikre frafallet er Bamsefar som har en tikkende bombe å passe på hjemme.

Opplegget for dagene vil være relativt ukomplisert. Målet vil være å trene mye, spise mye og sove mye. Vi skal selvsagt også øve oss på overfart i ryggen på en landslagsløper eller to. Hele oppholdet avsluttes med sigar og champagne i boblebadet mens vi feirer at Godset feier over storlaget (ehem..) Follo i cupfinalen.

Blir bra dette karer!

Tatt på Ullebu for en snau uke siden

4 kommentarer:

Tåm Jones sa...

Konge av Laksen og Skade.
Landslagsløpere bør se opp for Team Ull løpere i over - overfart da det er fare for at de kommer i veien.
Nå er de advart! renn eller ikke renn !! Det er ikke kult med ei stripe blå ekstra over ryggen på kondomdressen.

burnout sa...

høres helt fantaskisk ut, men jeg sliter litt foreløpig, både jeg og kona jobber pluss en aktivitetsturnering for eldste dattera.. Er forrøvrig klar for Ull-mesterskap til uka.. vi høres plutselig...

burnout sa...

Påmelding til Grenader-løpet 19. februar 2011

Referanse: 0811101622020818

ID:
Fornavn: BURNOUT er klar Etternavn: Adresse:
Postnr./sted: Land: Norge
Mobil: post:
Klubb: Team ull
Fødselsår: 1971
Klasse: Menn 36-40
Startpulje:

Bamsefar sa...

36 kilometer lenger og like mange høydemeter som Birkebeinerrennet. Jeg er klar og skal prøve å holde igjen BurnOut og passe på at han får i seg noen vafler på turen!

Legg inn en kommentar