fredag 15. oktober 2010

Sterk laginnsats i Landfallhytta Opp

Vi mangler fortsatt topplasseringene, men fire mann blant topp 22 vitner om en sterk og solid stall. Resultatene vitner også om at målsetningene i alle fall ikke er for ambisiøse.
Bamsefar hadde før start en målsetning om å komme i mål på under 24 minutter. En målsetning han innfridde med mer enn glans. Tiden 23.37 holdt til en 12 plass (samme som i 2009) og er hele 1.15 bedre enn i fjor.
Tåm Jones var kritisk til teamets oppvarming og mente Landfallhytta Opp var for kort og med for slakk profil til kaldstart. Kaldstarten hindret han ikke i å komme i medienes søkelys og inn til 18 plass på tiden 26.28.
På bildet spurter han høyst sannsynlig forbi nr 136 før mål.
(Foto: Christian Prestegård, Kondis.no)
Cantona mumlet før start om en sluttid på godt og vel halvtimen, men brøt målsnøret på 27.55. Sterkt av mannen som trenger noen mil i beina før det løsner skikkelig.
Phil måtte legge på 17 sekunder på tiden fra i fjor, men klatret én plass opp på resultatlista. 21.06 holdt til 8 plass.
Komplett resultatliste her

1 kommentarer:

Tåm Jones sa...

Er dere sikre på at den klumpen bak nr 136 er TJ ?????
Isåfall :Nr 136 kom IKKE i mål BAK TJ.
Uforskammet god tid av Bamsefar og Phil.
Cantona og TJ har litt å gå på,men det skal tross alt være progresjon tidsmessig fra år til år !!!!!! Enkelte ser ut til å ha glemt dette.

Legg inn en kommentar