mandag 15. november 2010

Eiksetra November 2010Her kommer de første bildene ifra jomfruturen til Tåm Jones, Phil og Cantona iår. Kan melde om veldig bra skiføre i traktene rundt Eiksetra. På Søndag gikk Tåm Jones og Cantona ut seint på kvelden iført lykter. Det ble gjort unna tre drag opp til Svarthavna i et tøft tempo. Teknisk sett har de nok mye å gå på, men de regner med at det kun er lange skiturer fremover som skal til.


Idag Mandag gikk Cantona og Phil ut ca i 14 tiden da begge hadde fri ifra jobben. Tåm Jones var heller ikke vond å be. Han møtte de to andre i bånn av bakken opp til Svarthamna. Alle var enig i at dette var en strålende dag for skigåing. Alle var enig i at skisesongen nå er igang. DEILIG!

3 kommentarer:

Laksen sa...

Kanon! Drammensmarka og Lier kommune viser Norge vinterveien nok en gang.

Phil sa...

TJ og Cantona viser farlig god form i skisporet. Motbakkene svelges unna i en fei og alle timene med staking i sommer ser ikke ut til å ha vært bortkastet. TJ, som etter eget utsagn skal kopiere stilen til Lucas Bauer denne vinteren, inviterer til intervall i kveld. Oppmøte Eggevollen kl.1900. 4 x 7 opp til Svarthavna.

Tåm Jones sa...

En stilstudie av Phil her. fantastisk stil så tidlig i sesongen. Hvis TJ på død å liv må ha noe å utsette på stilen , er det for liten knekk i kneledd.(L.Bauer knekk , evt. plata knekk .Denne er ikke så eksplosiv som L.B knekken og passer best i Grenaderen)
Stilen til Cantona er perfekt , ispedd riktig grimase for max fart.
Utfor stilen som TJ viser på bildet kan kun brukes hvis du leder med 10 min og det er 4 meter til mål.

Legg inn en kommentar