fredag 10. desember 2010

Trening fremover

Det har ikke vært mye organisert trening de siste ukene. Når ingen hører noe betyr vel det at alle untatt de som føder trener hardt. For å unngå at noen trener mer enn andre foreslår jeg at vi fremover:

Tirsdag kl 1900 blir med på treningene til Sturla eller Løplabbet. Dvs enten løpetrening eller skitrening.

Torsdag kl 2000 går intervaller i lysløypa rundt Skapertjern. Vi møtes nederst i lysløypa ved gradestokken.

I helgene fremover blir det iallfall tøft for meg å få til langturer, men en eller to turer i TH løypa bør vi få til før nyttår.

Kom gjerne med innspill til forslaget over.

4 kommentarer:

Phil sa...

Synes opplegget ser ryddig og greit ut. Ikke minst nødvendig. Med dagens form er det tøft nok bare å komme seg til gradestokken i lysløypa.

Laksen sa...

Slutter meg til opplegget, og dukker helt sikkert opp i 2011.

burnout sa...

jeg stiller på det jeg kan, men som alle vet kan jeg trene en del på dagtid så denne tiden av døgnet blir prioritert av meg..

Bamsefar sa...

Flott med positive tilbakemeldinger til treningsopplegget. Kom gjerne med forslag til datoer for langturer. Kanskje vi kan prøve å få til en i jula hvis det blir ok vær?

TJ, Pingvinen, Eric og Bamsefar møtte opp på dagens løpeøkt. Vi merket at det var en stund siden siste løpetur og pulsen ble høy.

På torsdagsøkten er det noen som har lenger vei enn andre til start så vi møtes kl 2000 ferdig oppvarmet. Satser på å kjøre 3 runder i lysløypa med intensitet etter eget ønske.

Legg inn en kommentar