søndag 16. januar 2011

Tre nye bøtter i skapet

Premieskapet fylles opp. Lørdag ble tre nye bøtter hentet hjem fra Tolver`n på Krokskogen. Tåm Jones, Sinbad og Phil kan neppe anklages for å ha preget det 25 kilometer lange turrennet, men gutta selv var godt fornøyd etter løpet. Skjønt alle tre hintet om at de hadde mer på lager og burde ha tråkka til enda litt til. Om dette kun er skryt skal ikke redaksjonen ha sagt noe om, men ifølge Wikileaks skal i alle fall Phil ha vist svært få tegn på at det var mer å hente 18 kilometer ut i løpet.

Med begrenset oppvarming i kroppen, stilte Ull-troppen seg tradisjonen tro beskjedent bakerst i feltet på start. TJ ble raskt borte for Sinbad og Phil som hadde nok av bakski å gå på og som knapt hadde snø under skiene de første fem kilometrene. Etter en tøff start med mye stigning, flatet løypa ut og Tåm fikk full valuta for fjorårets utallige stakeøkter. Mon tro om ikke Tåm også har jobbet med fallteknikk. I en 180-grader ved Løvlia kunne løpet fort ha vært over da han måtte på rygg. Elegant hevet han staver og ski og lot ryggen ta bakken først (teknikk beskrevet i bilen hjem). Phil kom seg fortere ut av trafikken etter start enn Sinbad og fikk en liten luke. I det kuperte og flotte terrenget fant han rytmen og følte det ikke gikk så ille dårlig. Mot slutten ble det derimot litt for mange myrer og småvann og Phil forbannet den minimale fokusen på staketrening. Sinbad hadde en positiv løpsutvikling og ble sterkere og sterkere utover i løpet. Etter målgang uttalte en offensiv Sinbad at han gjerne hadde sett at Tolver`n var en mil eller to lengre. Et godt tegn på at Sinbad er på gang, mener redaksjonen.

Sinbad: 1:42:08 (24.plass i klassen)
Tåm Jones: 1:26:28 (17.plass i klassen)
Phil: 1:34:00 (23.plass i klassen)
Hvor nære, eller uendelig langt, vi er fra toppen kan du lese mer om her
Løypetrasè for de av våre lesere som er kjent på Krokskogen; Damtjern-Løvlia.Vassendvika-Høgås-Vikseter-Vambu-Borgersetra-Langsetra-Damtjern. En flott løype og et renn våre representanter anbefaler også neste år.


1 kommentarer:

Tåm Jones sa...

Fantastiske glass til jul(i)bordet.

Legg inn en kommentar