mandag 24. januar 2011

Vestergyllen 2011Fire ullere stilte Søndag til start i rennet Vestergyllen. På Søndagen var været mildt så fokuset for alle var å finne riktig smøring. De fleste gikk på en slags klisterblanding mens andre brukte festevoks. Ullerne hadde valgt det første alternativet som skulle vise seg å fungere bra. For tre av ullerne gikk starten klokken 0955 mens pingvinen startet 1030. Løypeprofilen var kupert så dette var en løype for den komplette skiløper. Selve rennet gikk bra for alle ullerne. Cantona senket blant annet tiden sin ifra ifjor med 17 minutter. Bamsefar gikk på den samme tiden som ifjor mens Pingvinen og Burnout var debutanter. Alle var enige om at dette var et flott renn i fint vær. Her er linken til resultatlisten og selve rennet http://asker-skiklubb.no/vester-gyllen/2/resultater/.
Foto: Tom Jånes

9 kommentarer:

Bamsefar sa...

Som det fremgår av bilde nummer 3 over lærte jeg å stake den gangen Wassberg regjerte i løypene. Til tross for gjentatte leksjoner med TJ sitter det tydeligvis langt inne å forandre på denne teknikken. Mener å huske at Laksen tok et tilsvarende bilde i Jungerløpet for ett år siden også.

burnout sa...

Bra innsats av ullerne..Mye å gå på i Staketeknikken bamsefar, for egen del ble det vel tilnærmet ett optimalt renn. Spikerfeste med rode fiolett, start universal med litt voks som dekning.. Vindfjell neste stopp..

Bamsefar sa...

Hva med Ulveløpet? Her forventes det at alle ullere stiller?

Phil sa...

Flott stilstudie av alle mann. Oser innsats og stayerevne. Noe tidene også reflekterer. Men hva er det Cantona gjør? Tatt feil av veien eller poserer han for fotografen? Etter sporene å dømme, kommer han rett fra skogen på motsatt side. Er det skiorientering han driver med?

burnout sa...

Har i dag gått Hauern løypa, og alle ullere som skal gå bør studere løypa før start. De har lagt om noe på løypa så se på dette i forhold til løpsopplegget.. Fantastisk dag i sporet i dag forresten

Bamsefar sa...

Løpsopplegget i Hauern er å kline til i alle fiskebeinsbakkene! Men det løpet skal jo ikke Burnout gå pga nettopp fiskebeinsbakkene?

Kan den gode tiden til Eric i Vestergyllen skyldes feilnavigering?

Er TJ fokusert før Marcialonga? JA.Han har vært i modus de siste 3 ukene (eller var det 3 måneder). Hvor fort det går kommer det en kort nyhetsmelding om på søndag. Pingvinen og Sinbad stiller også til start sammen med 2.500 andre nordmenn.

Hvem skal være med å gå Ulveløpet?

Bamsefar sa...

Link til påmelding ulveløpet:

http://www.ilros.no/ski/index.php?option=com_content&task=view&id=242&Itemid=63

Brukernavn og passord på golfbox kan benyttes.

200 kroner i startpenger + lisens

Laksen sa...

Laksen står opp fra de døde og prøver seg på Ulleløpet neste helg.

Veldig spent på hva Tåm Jones kan få til i Marcia til søndag. Det meldes om rekordføre. Watch out!

burnout sa...

jeg har da meldt meg på Ulleløpet

Legg inn en kommentar