tirsdag 15. februar 2011

Hauern i minusgrader

Minus 26 viste gradestokken i bilen på vei fra Sylling til Kanada. Pingvinen la igjen skiene hjemme og stilte som sjåfør. Sinbad og Bamsefar var usikre, men etter en god oppvarming i bilen til Pingvinen bestemte de seg for å ta turen gjennom Finnemarka.

Til start stilte også Skade, Cantona og Vidic.

Skade og Bamsefar startet i samme pulje og det bar i jevnt tempo opp til vending ved Nykjua. Sinbad som startet i puljen etter hadde store ambisjoner på strekningen og passerte Nykjua på pene 47 minutter som var ny rekord.

På Eiksetra var det mat og drikke, og på toppen av Dritarbakkene stod Laksen og serverte Cola. Veldig bra langing, men nå må han snart komme seg ut i sporet selv. Under er Bamsefar avbildet i fint driv innover TverråsrundenMatserveringen underveis i rennet var så som så, og etter rennet tok Sinbad og Bamsefar en velfortjent meny på McDonalds. Kanskje er tips til arrangørene før neste års utgave er å servere varm burger istedet for banan!

Det har etter rennet vært vanskelig å få kontakt med Cantona for en uttalelse. Det ryktes at han er på forretningsreise på vestlandet. Ut ifra tidene kan det se ut som om Cantona og Vidic har holdt sammen en god stund.

Det ble ingen rekordtider, men bare det å fullføre rennet denne dagen står det respekt av. Resultatene er lagt ut på http://www.hauern.no/

Flott renn i flott kaldt vintervær og vi stiller alle til start i 2012. Da forventer vi en større deltagelse fra Team Ull. I Hauern bør vi være fulltallige.

Som en liten kuriositet kan det nevnes at Team Ulls internasjonale alibi - Zorba the Greek - også denne gang stilte til start i landets vakreste skirenn. Zorba (som stort sett har gjort rent bord i klassen Grekere over 40 år), har jobbet hardt med både teknikk og form i forkant av årets renn. Resultatet ble da også intet mindre enn imponerende. Første merke i boks og resultatforbedring med mer enn 20 minutter lar seg absolutt høre!

Redaksjonen sender med dette en hilsen til sydligere strøk, og vedlegger et bilde av Zorba the Greek i fint driv opp Dritarbakkene.


1 kommentarer:

Inger-Lise sa...

Heia Dimmi! :)

Legg inn en kommentar