søndag 27. februar 2011

JUNGERLØPET 2011

Lørdag 26 Februar deltok Bamsefar og Cantona i det tradisjonsrike rennet Jungerløpet. Dette er et renn som arrangeres i traktene mellom Ormåsen og Junger. Det var en mild Lørdag så klister var smøringen som her ble brukt. Bamsefar hadde tatt på seg jobben som smører med stort hell. Cantona kunne ikke sist huske han hadde slike ski.

Cantona og Bamsfar tok oppvarmingen i lysløypen i området. Når de kom tilbake hadde mange allerede funnet seg en plass i startfeltet. Bamsefar fikk svi for dette da han måtte starte langt bak i feltet og måtte bruke de første kilometerene til å komme se oppover i feltet. Slutt tiden på ca.1 time og 12 minutter hadde nok vært atskillig bedre haddde han startet foran. Cantona derimot hadde en av sine bedre dager. Han endte på ca,1 time og 31 minutter. Neste mål for han blir å gå under 1:30.

Både Cantona og Bamsefar anbefaler alle ullere til å stille i dette rennet til neste år!

1 kommentarer:

Bamsefar sa...

Sluttiden ble vel nærmere 1 time og 15 minutter på meg og 1 time og 30 minutter på Cantona. Inntil resultatliste foreligger på nettet i løpet av mars måned venter vi i spenning på resultatene.

Legg inn en kommentar