søndag 6. februar 2011

"Slår´n i åtte av ti renn"

Én klasseseier/totalseier, én andreplass og et gledelig comeback, er fasiten til Team Ull etter Ulveløpet 2011. En fasit teamets leder, Cantona, er godt fornøyd med. "Gledelig å se at teamet markerer seg på resultatlistene", sier Cantona. Særlig er han imponert over Skades overlegne seier i kvinneklassen og Bamsefars plassering nest øverst på pallen. "Bamsefar bør gå for klasseseier neste år", sier lederen som også er imponert over Laksens comeback. Selv om Laksen selv ikke var overbegeistret over egen innsats, noterte han seg for teamets raskeste tid og en 7. plass i en sterk klasse. Fint for teamet å tenke på at den mannen har mer inne.
Skade og Bamsefar forsyner seg av premiebordet (Foto: Phil)

Redaksjonen kom raskt litt for langt bak til å kunne beskrive kampen mellom Laksen og Bamsefar om beste Ull-tid, men ifølge rapporter skal det lenge ha vært jevnt mellom de to. Bamsefar skal sågar ha forsøkt et rykk, men Laksen skal til slutt ha blitt for sterk. Før start fryktet Laksen Bamsefar og hans enorme krefter og hadde ventet å bli slått. Selv var Bamsefar stort sett fornøyd og merket ikke stigningene fra speiderhytta til løypas høyeste punkt noe særlig. Selv ikke bakkene mot Stuvstjern bet på lagets bamse.
Hva så med Skade, Cantona og Phil? Skade var svært usikker på egen form før start, men gikk ut i hundre. I alle fall såpass nært hundre at Phil måtte i kjeller´n for å henge på opp til Stuvstjern. På vei mot drikkestasjonen på Lierskogen tenkte Phil, som den gentlemannen han trodde han var, å tilby Skade litt hvile og en rygg å henge på. Men det ble fort noen meter og Phil bestemte seg for å gå sitt eget løp. Mot mål nærmet Skade seg Phil stavtak for stavtak og gikk i mål 32 sek bak lagkompisen. "Med Skade i normal form, ville jeg nok ikke klart å holde henne bak meg i sporet", sier Phil til redaksjonen.

Lagets leder, Cantona, var ikke veldig snakkesalig etter rennet og ikke fornøyd med egen innsats. "Det var ikke noe godt gjennomført renn", sa Cantona til redaksjonen. "Jeg slår vinneren her i dag (red.anm: Arne Christoffer Sand på tiden 1:07:27) i åtte av ti renn. I dag hadde jeg bare en dårlig dag", var Cantonas umiddelbare kommentar i målområdet. Nå ser han fram til Hauer´n førstkommende helg og taktikken er klar; "Gjør som Dæhlie. Kliner til fra start og øker utover". Dermed er alle advart!
Tider og plasseringer Team Ull;
Laksen - 1:21:19, 7 plass
Bamsefar - 1:22:54, 2 plass
Phil - 1:28:18, 5 plass
Skade - 1:28:50, 1 plass
Cantona - 1:53:02, 8 plass

Se her for komplett resultatliste Ulveløpet 2011.

3 kommentarer:

Phil sa...

En stor takk til Skade for drahjelp opp til Stuvstjern. Hadde jeg visst du var så nær mot slutten ville jeg sluppet deg forbi i mål. NOT!

burnout sa...

Bra gutter, bare å beklage mitt fravær. Jeg hadde meldt meg på, men var sikker på at dette var søndag :-) Ble skoleskirenn i stedet hvor jeg knuste TJ på 3 etappe i foreldre stafetten. Gikk i stedet Hauer`n i dag som en rolig langtur og kunne observere Laksen i fri lek på Eiksetra i " Ut på tur " dagen der når jeg passerte ..

Laksen sa...

Veldig hyggelig å være tilbake i det gode selskap, selv om jeg må innrømme at jeg ikke var videre komfortabel med å se Bamsefars brede ryggtavle FORAN meg i løypa opp til Stuvstjern. Nei. Nå må det trenes!!!

Legg inn en kommentar