søndag 3. april 2011

Cantona runder 40

Nei, vi snakker ikke om antall treningstimer pr. uke, men han nærmer seg.
Vår alles respekterte leder og formann, Cantona, runder i disse dager 40 år og dagen ble behørig feiret med gode venner på Tranby sist lørdag.
I løpet av middagen kom det stadig fram nye sider ved teamets eneveldige hersker. I tale etter tale ble adjektivet snill flittig brukt og redselen for mannen med jernhånda avtok i takt med alle superlativene. På bildet poserer jubilanten med en krone designet av hans nevø og niese. Heller ikke den skriftlige hilsenen fra disse ga grobunn for frykt av noe slag for vår autoritære leder. Hvor var det blitt av fyren som skriker og skjeller på oss på intervalløktene og som aldri blir fornøyd med innsatsen på trening?
Nye sider ved vår leder til tross, teamets representanter Pingvinen, Bamsefar og Phil valgte å holde en forholdsvis lav profil på festen. En belærende coach på tirsdagens intervall som brøler; hva var det jeg sa?/sånn går det når dere fester midt i sesongen!, var det siste vi ville høre.
At Cantona har en solid posisjon i norsk idrett var noe vi alle visste, men som ble understreket med videohilsninger fra både Arne, Vidar, Jostein og Freddy.Alle snille jubilanter har gjort seg fortjent til kake. Cantona fikk, nær sagt selvfølgelig, en golfkake. Redaksjonen spekulerer i om kaken var et verk av Bamsefars bror, Bamsebror. Grunnen til spekulasjonene er plassering av ballen på kaken. Langt fra hullet og langt ute i roughen. Et sted redaksjonen vet Bamsebror hardnakket hevder at Cantona ofte slår sine slag. Dette er selvfølgelig bare spekulasjoner, men kaka var god. Ikke at representantene spiste så mye kake. Tross alt ventet intervalltrening påfølgende tirsdag.. Pingvinen klarte ikke å holde seg helt unna trening denne kvelden heller og kastet seg ut i noe som kunne fortone seg som en stakeøkt på dansegulvet. Dette er noe han må ha tatt med seg fra Østerdalen og noe også Phil måtte prøve. Redaksjonen mener også å ha sett Bamsefar i flott driv over gulvet.Hyggelig tone, eller spill for galleriet? Redaksjonen velger å tro det hersket en god tone mellom Cantona og Pingvinen på festen, men går heller ikke av veien for å spekulere i om de to rivalene smiler litt lurt av hverandres hårete mål for sommersesongen 2011? Hadde redaksjonen vært i stand til å lage en tankeboble til bildet, kunne det stått; Gruser´n lett i Sturlakarusellen. Alle distansene. Lett!


...for en bra fest, Cantona! Etter en kort spørrerunde mandag, ble det klart at festen må ha vært vellykket. Ingen ullere hadde vært å se langs landeveien i trikot søndag. Lengst unna å dra på seg treningsklær var visstnok formannen selv.. Gratulerer med Dagen!

1 kommentarer:

Bamsefar sa...

Fantastisk bra party. P & P i samstemt dobbeltak over gølvet. Blir ikke bedre enn det.

Nytt party/grillfest for Team Ull følger før sommeren hvis det blir rom for det i det tette treningsprogrammet til Cantona.

Legg inn en kommentar