onsdag 29. juni 2011

Camp Veggli 2011

Sommerferie gir rom for trening og det var akkurat trening som var i fokus for Cantona og Phil på deres ovale helg/treningsleir på Vegglifjell siste helga i juni. For å vise at teamet er en åpen organisasjon, presset Cantona redaksjonen på at treningsdagboken for Camp Veggli 2011 skulle være tilgjengelig.
Lørdag: 18 hull på Kongsberg golfbane (De uvitende vil kanskje hevde at en runde golf ikke er trening, men når gikk du sist en 3,5 timers tur med 10 kilo på ryggen?). 32 poeng pr. Uller.
Søndag:
Økt 1;
Rolig langkjøring. Veggli Fjellstue-Killingdalen-Dynatten (1172 m.o.h)-Slepeskardet-Storegrønut (1289 m.o.h)-Killingskardet-Veggli Fjellstue. 4 timer. Bildet over er fra Storegrønut. Gaustatoppen skimtes i bakgrunnen. I alle fall hvis du dobbelklikker på bildet.
Økt 2;
Motbakkeintervall. 3x3 min. Bratt stigning.
Etter to flotte økter, hadde gutta opparbeidet en ikke ubetydelig tørste. Valget av tørstedrikk kan nok diskuteres i etterkant og det er alltid lett å være etterpåklok, men de påstår drikken må ha inneholdt alt for mange tanniner for dagen derpå var brattere enn intervallbakken de hadde plukket ut tidligere på kvelden.
Mandag: Bratt.
Økt 1; Rolig langtur. Veggli Fjellstue-Killingskardet-Daggrønuten (1158 m.o.h)-Devegg. 2 timer. Om det var tørstedrikken fra dagen før, eller det var tåka som må ta skylda for grov feilnavigering vites ikke, men Ullerne på tur bommet med minst 3 kilometer på planlagt nedkomst fra fjellet.
Et par bilder fra turen;

Cantona og Phil på Dynatten. Storegrønut i bakgrunnen.Tørstedrikke. Illustrasjonsfoto. Bildet har ingen ting med tørstedrikken å gjøre.


Cantona nekter å ta skyld for feilnavigeringen mandag. På Storegrønut søndag, hadde han full kontroll.0 kommentarer:

Legg inn en kommentar