torsdag 30. juni 2011

KM Sykkel - "Lier rundt"

Ti ryttere stilte til start i teamets klubbmesterskap på sykkel onsdag kveld. Lier Everk-Lyngås-Sylling-Kanada-Sjåstad-Lier Drift var løypa det skulle herjes i. Bamsefar la i vei med kraftfulle tråkk opp Tronbergfjella og i en fart mange skulle slite med. Forbi Nordal skole og på slettene mot Sylling ble det holdt et respektabelt tempo i front. Kjetil L demonstrerte power-tråkk sjeldent sett i Lier. Tom Jånes hentet inn igjen Kjetil L og gjennom Sylling sentrum hadde fem syklister klart å få en luke ned til hovedfeltet. Ved Fagerliåsen var kun Bamsefar, Tom Jånes, Knut O og Phil igjen i tetfeltet. Et tetfelt preget av stadige rykk og nervøs kjøring. Første seriøse forsøk på rykk gjorde Phil i bånn av bakkene mot Sjåstad kirke. Han fikk noen meter på Bamsefar og TJ, men Knut O hang på som en klegg. Ved Landfall, 500 meter før mål, var det kjørt for Phil. Knut O passerte i god fart og seieren i KM var aldri truet. Sølvplassen derimot, skulle det bli kamp om. I siste motbakke dukket Bamsefar opp igjen bak Phil som med nød og neppe klarte å få hjulet inn mot mål. 100 meter før målstreken satte Phil inn et siste forsøk på å passere Bamsefar og knep sølvmedaljen med et par sekunder. Litt lenger bak knivet Burnout, Sinbad og Cantona om sjetteplassen. En kamp Burnout til slutt gikk seirende ut av.

Pallen i KM; 1. Knut O (i midten), 2. Phil (høyre) og 3. BamsefarHøyst uoffisielle tider;
Knut O - 59:20 (Mountainbike)
Phil - 59:26 (Racer)
Bamsefar - 59:29 (Racer)
Tom Jånes - 1:00:10 (Racer)
Kjetil L - 1:03:30 (Racer)
Burnout - 1:05:22 (Mountainbike)
Sinbad - 1:05:25 (Racer)
Cantona - 1:05:55 (Racer)
Jonis - 1:13:00 (Mountainbike)
Hans K - 1:19:00 (Mountainbike)

Fornøyd gjeng etter målgang Team Ull KM Sykkel 2011

2 kommentarer:

burnout sa...

Morsomt vil jeg si, men må rette en stor takk til Cantona som dro meg opp til Sylling da vi hentet inn Simbad.. Takk også til Simbad for hjelpen inn til mål, jeg dro vel ikke en meter..

Burnout som stiller med annet utstyr neste gang

Anonym sa...

Hei..
Først må kjappt legge til vedkommende skribent utøver stor innlevelse og avlevere detaljer i rittet som gjøre dette til særdeles morsom lesning..:) på høyde med tabloidene..:) videre er det artig og se en slik vennegjeng komme sammen og ha det gøy...ta vare på det.:)
Får jeg muligheten til og delta en annen gang håper jeg at vekten min ikke viser 135 kg slik at jeg henger med i bakkene og kan gi dere kamp helt inn..:)
Uansett veldig hyggelig og morsomt og få være med. Takk for det.
Kjetil L :)

Legg inn en kommentar