fredag 23. september 2011

Om merke til Pingvinen og ondsinnede rykter i Håkonshall..

Team Ull gjorde en solid innsats i Birkebeinerløpet i helga. På forhånd var det knyttet stor spenning til om Pingvinens iherdige treningsforberedelser og gjentatte dueller med Cantona i løpet av høsten skulle gi han et etterlengtet merke. Spenningen skulle ikke vare lenge. Pingvinen løp i overfart (til pingvin å være) fra start til mål og det første merket var aldri truet. Mange gratulasjoner til Pingvinen! Skade hadde heller ingen problemer med å øke merkebeholdningen i årets utgave av Birkebeinerløpet tross lekre blåe ben for anledningen. Lett match!

Vår siste deltaker (Laksen) fikset også merket, men etter målgang oppstod det ondsinnede rykter blant en rekke konkurrenter i Håkonshall om at Laksen hadde brutt og gjemt seg i skogen. Noen gikk sågar så langt som å si at han var den 87 mann, noe arrangøren selv har avkreftet i ettertid, sjekk ut:  http://www.birkebeiner.no/Birkebeinerlopet/Nyheter/Bare-86-lopere-avbrot-lopet/

Løpesesongen er nå på det nærmeste over, men først skal et kobbel av Ullere sette personlig rekorder på Oslo halvmaraton i helga. Vi ønsker lykke til. Fyldig dekning kommer trolig søndag ettermiddag.

Red.

1 kommentarer:

Phil sa...

En merkedag! Gratulerer!

Legg inn en kommentar