mandag 10. oktober 2011

Høstens vakreste eventyr

I fantastisk høstvær ble Landfallhytta opp arrangert i kveld. Allikevel var det kun en deltager fra Team Ull i år. Dette er rett og slett for dårlig i et lokalt løp hvor det er mulig å teste den fysiske formen år etter år. Bamsefar som eneste deltager hadde følgende å si etter løpet ikveld:
"Åpnet for hardt ikveld, j****g sliten. Melkesyre allerede i det jeg passerte Sturla huset. Var i ferd med å gi opp da TJ dukket opp rett før Stibolten. Han gjorde en fabelaktig jobb som hare og på toppen av Stankebakken sto Pingvinen og pisket meg fremover. Deretter var det å følge faklene inn til mål. J****g sliten i dag. Hadde ikke mer å gi. "
På spørsmål om Team Ull sin deltagelse hadde Bamsefar følgende kommentar:
"J****g dårlig oppmøte i kveld. Jobber alle sammen kveldsvakter nå? Nå må formannen ta tak. For dårlig oppmøte på trening og konkurranser og for lite aktivitet på bloggen. "

2 kommentarer:

Phil sa...

J***ig enig med Bamsefar! På hvert jæ***ge punkt! Hva ble den jæ**a tida?! Må ha den for å vurdere om det var j***ig bra innsats, Bamsefar!

Phil sa...

Ryktene i motbakkemiljøet sier at Bamsefar klokket inn langt nede på 23-tallet. I så fall et j***a imponerende løp. Offisielle tider offentliggjøres i morgen, onsdag.

Legg inn en kommentar