lørdag 22. oktober 2011

Ny klasseseier til Pingvinen!

Selv om skisesongen nærmer seg og enkelte allerede har tatt sine første stavtak på natursnø, gir ikke løpegruppa seg helt enda. Lørdag var det terrengløp på Årbogen og Team Ull skulle komme til å dominere i åsene over Krokstadelva med èn klasseseier, to andreplasser, en tredje og en sjette plass.
Pingvinen tok sin andre klasseseier i 2011 og har nå èn seier med ski på beina og èn med joggesko. Bamsefar og Phil klatret opp på nest øverste trinn på pallen i hver sin klasse og TJ sikret teamets fjerde pallplass. Formann Cantona havnet utenfor pallen, men hadde han droppet to av de fire intervalløktene tidligere i uka ville pallplass vært innenfor rekkevidde også for han. Under skimtes den mannsterke troppen på Årbogen etter målgang.
Løypa var av den tøffe sorten. 7 kilometer med tøffe stigninger og lange, seige partier. Til og med nedoverbakkene var bratte og tøffe for Ullerbein. Mye fokus på rygger også denne helgen. Bamsefar holdt ryggen til TJ ved runding 4 km. I stipartiet før de yngste og mest lovende atletene gikk inn i de bratte motbakkene, la Bamsefar inn et gir som overrasket TJ. -En frekvens jeg sjelden har sett i norsk terrengløp, sa Tåm Jones til redaksjonen etter målgang. -Bamsefar så mer ut som en fjellgeit i stigningene i dag og det var lite å gjøre med han. Cantona var igjen ute etter skalpen til Pingvinen og gikk ut i rygg på sin rival. Det skulle vise seg å koste dyrt. På toppen av brattbakkene i første runde mistet formannen ryggen til Pingvinen som på sin side aldri så seg tilbake. Han så heller aldri noe til sine konkurrenter i sin klasse og løp inn til klasseseier. Phil klarte aldri å klistre seg på "ryggen" fra forrige helg, men skimtet herren under store deler av løpet. Innså tidlig at det ikke ville bli revansje og innstilte seg på å begrense nederlaget. Det skulle Phil ikke klare, men han ble heller ikke slått med mer enn sist. 29 sek skulle avstanden bli til slutt.
Tider Team Ull;
Cantona: 40´36
Pingvinen: 37´25
Tåm Jones: 35´48
Bamsefar: 34´19
Phil: 31´11

Resultater Årbogen 2011

1 kommentarer:

Anonym sa...

Cantona: Var en krevende løype i kuppert terreng. Gratulerer de andre med supre pallplasser:-)

Legg inn en kommentar