fredag 11. november 2011

En pust i bakken

Etter en trang fødsel på turen hvor Laksen fikk to harrytamper fra bondelandet i rompa i nærheten av Hallingby har dagen i dag vært som tatt ut av et eventyr. Først fikk vi føle på kreftene til Johaug og Bjørgen opp bakkene til Beitostølen uten at vi lot oss affektere av det. Vi viste dem stort sett ryggen, og det var ikke fritt for at vi fikk noen nye beundrere i dag.

Deretter var rolig lantur på beina inn i mektige Jotunheimen med flust av snøkledde 2.000 meters topper i horisonten og reinflokker hvorhen vi løp. Etter en kort (men helt nødvending matpause) var det overkroppen som skulle tuktes.Vi Ullere prioriterte rulleski i 5 minus - en selsom opplevelse. Burnout og ikke minst Tåm Jones lekte seg oppover bakkene, og det kan ikke være mye tvil om at det kommer til å gå fort i sporet til vinteren.

Mørket har nå senket seg over Beito, og våre venner nyter noen late timer på sofaen etter et begivenhetsrik døgn. Burnout og Tåm jones er kokker for kvelden, og resten nøyer seg med å reflektere over dagen og hvorvidt det er mulig å toppe dette. Formannen hilser og sier - skål!

2 kommentarer:

Phil sa...

Laksen viser styrke ved å fortsatt kunne sitte etter å ha fått to harrytapper fra Hallingby i rumpa.

Tåm Jones sa...

Ja!

Legg inn en kommentar