lørdag 12. november 2011

Magisk i Kjekstadmarka

Phil, BarteSam og Bamsefar møttes klokken ni i dag på Kjekstad Golfbane for løpetur i Kjekstadmarka. Men hva fikk vi se? Til min store overraskelse var det flere biler på p-plassen. Ved passering hull to fikk jeg bekreftet mine antagelser. Det spilles altså golf der det ifjor var flotte skispor.

Tilbake til løpingen. Vi var litt usikre på løypevalget, men de første kilometerne fulgte vi blåmerket sti frem til veien fra Vesledammen.Flotte forhold og etterhvert utsikt til hull ni. I det vi passerte dette hullet ble det forøvrig diskutert taktikk i forhold til hvordan dette hullet bør spilles.

Team Ull
Videre tok vi igjen inn på blåmerket sti og løp motsatt vei på den stien vi ikke valgte å løpe forrige helg etter Cantonas  ønske. Her var det bratt til å begynne med og noe vått etterhvert, men alle tre var postive til løypevalget. Heretter fulgte vi videre blåmerket sti til neste kryss hvor det gikk en løype til Småvannsbu (forrige helgs turvalg) og en løype til ROS-hytta.

Bildene er tatt med høyoppløsningskamera,
men med bruk av zoom funksjon kan barten
skimtes
Vi valgte løypa mot ROS-hytta og angret ikke på det. Fantstisk sti med partier tatt ut fra Råtassen var kommentarer fra Phil som var meget fornøyd. Stien endte opp på vei fra Spikkestad hvor det var tid for å ta frem sjokoladen til gårsdagens jubilant. Det ble også litt tid til å teste retningssansen.

Etter en kilometer på veien fra Spikkestad bar det videre på ny sti opp til ROS-hytta. Igjen flotte stipartier. Fra ROS-hytta prøvde vi å følge blåmerket sti ned til golfbanen. Phil bestemte seg for å kline til i bakkene opp fra ROS-hytta og det gikk i voldsom fart helt til han satte den andre tåa i en rot. Deretter løp vi noe mer moderat fart i  blå- og rødmerkede løyper gjennom kjente trakter for turorienteringsspesialisten via Transet tilbake til golfbanen.

Det ble til slutt drøye to timer med fantastiske forhold i Kjekstadmarka i dag.


1 kommentarer:

burnout sa...

Skjønner at angsten for at dere ikke er her har tatt dere :-)

Legg inn en kommentar