onsdag 30. november 2011

Slutt før det har starta

Da satte skulderen en brå stopp for første del av sessongen,det blir ingen Italia tur i år.Håper på det beste slik at jeg kan få med meg siste del av skisessongen.Kanskje Vasaloppet og Th.Haug og noen andre smårenn i distriktet.Det får jeg klarlagt til neste uke,da skal jeg til lege og fysio.Ifølge fysio kan det i verste fall ta to til fire måneder å bli bra, det kan ende med en operasjon.Jeg får håpe på det beste.Iallefall får Dere alle ha en flott oppkjøring til ski sessongen.LYKKE TIL

Pingvinen

3 kommentarer:

Bamsefar sa...

Krysser fingrene for deg

Phil sa...

Klapp, av den løse sorten, på skuldra til Pingvinen. Sikker på det ville blitt en god sesong. "Trøsten" får være at det ser ut som de fleste andre også får minimalt med tid på snø.

Cantona sa...

Føler med deg. Håper du kommer raskt tilbake :-)

Legg inn en kommentar