onsdag 28. desember 2011

Team Ull prøver skøyteski for første gang

I vakkert vintervær -  tre plussgrader og lett regn -  ble skøyting prøvd ut for første gang i dag. Turen gikk fra Eggekollen inn på løypa langs Egga og deretter inn til Svarthamna.

Laksen hadde riktignok prøvd skøyteskiene tidligere, men for Bamsefar var det første gang. Cantona var  også med på turen. I dag på zero ski,men det ble mest skøyting på han også.

Stilen var vel så som så i dag og her er det mye å ta tak i. Pulsen var tidsvis svært høy tross begrenset fremdrift. Allikevel ga dette mersmak og Laksen og Bamsefar var enige i å stile til start i den tøffe 25 km lange utgaven av Dolomitten Lauf.

Litt kjedelig at det nå ser ut til at det ikke blir flere skiturer i 2011. Gode muligheter for å trene med wedgen i hagen, men det er ikke det vi ønsker i slutten av desember.

2 kommentarer:

Phil sa...

Ikke særlig bedre føre her i Oberhof. Mildt, vind og snøfattig. Tenkte seriøst å prøve meg i skitunellen her, men der trente svenskene og andre landslag. Tar løpeskoene fatt i morgen og venter med skiene til Oberstdorf i nyttårshelga. Mer om Phil og høydetrening og kanskje også et tips eller to fra Thomas, som jeg kaller han, i dagene som kommer.

burnout sa...

Skøyting er ennå ikke prøvd av Burnout, men det må nok testes det også..
Bra Phil, er du på fornavn med Thomas må det da vel gå ann å få han inn på litt teknikk trening.. gudene vet at jeg trenger det.
GODT NYTT ÅR TIL ALLE I TEAM ULL

Legg inn en kommentar