søndag 22. januar 2012

Sekundstrid i Vester-Gyllen

Ingen av Ullerne var direkte innblandet i sekundstriden helt i toppen, men kampen om å bli beste Uller ble en tett og tøff affære i Vester-Gyllen søndag. Hovedpersonene i kampen om sekundene var Burnout og Tåm Jones. TJ var først ut i den 40 km lange løypa og etter hva de tre andre delegatene kunne se, så han skarp ut der han staket seg ut av arenaen. Kvarteret etter gjorde Burnout, Cantona og Phil seg klare og som vanlig var de litt for sent på plass til å få plass først i pulja. Tåm var heller ikke i første rekke. Jones måtte gå sitt eget løp uten hjelp fra det sterke teamet, men det skulle vise seg at han klarer seg utmerket på egen hånd. I pulja bak sto Phil lengst fram helt der bak og kom best ut, men etter kun få kilometere suste Burnout forbi med skia neddynket i vidundemiddelet Zipps. Og det var akkurat det Phil rakk å høre da han ble passert. Zipp..Borte ble Burnout og for Phil ble fokuset rettet mot å komme i mål og helst under tre timer. Tanken på å holde Cantona bak seg dukket også opp. Etter å ha forsert de to siste kilometrene i tøff motbakke, gikk Tåm Jones over mållinja 58 sekunder foran Burnout. Enda undres Burnout på hvor han kunne knepet disse sekundene. Phil klarte målet med god margin og gikk i mål 16 sekunder før stoppeklokka slo tre timer. Cantona gikk et respektabelt renn, men måtte godta at den personlige rekorden fra i fjor fortsatt står. Redaksjonen mistenker at neste helgs Marcialonga var i tankene til formannen og at han sparte på kruttet. Under kan skimtes en passe fornøyd og sliten gjeng.
Regner med det var flere enn Phil som var greit fornøyd med at snøværet hadde gitt seg søndag morgen. Likevel skapte 40 centimeter nysnø utfordringer med smøring av ski. Men med kompetente delegater med poser og sekker fulle av HF, TH, V ditt og datt, XO, TT og mye annet løste det seg stort sett for de fleste. Selv om TJ ikke virker nevneverdig interessert i smøretips fra Burnout. Var det dette som reddet Tåm i sekundstriden?

Tider Team Ull;
Tåm Jones - 2:47:46
Burnout - 2:48:44
Phil - 2:59:44
Cantona - 3:22:20
Plasseringene nevner vi ikke, men kan finnes her...1 kommentarer:

burnout sa...

Ser av mellomtidene at jeg ledet på første passering, men at dette gikk tapt til den tredje mellomtiden.. Hadde da ett lite fall, og velger å tro at det gikk tapt en 8-10 min på dette :-)
Forrøvrig må det sies at jeg kommer til å legge Zipps på toppen neste gang også, hadde veldig bra ski
sees

Legg inn en kommentar