lørdag 28. januar 2012

Status fra vigo de fassa

Deler av Team Ull er forlagt til et hotell i vigo de fassa, 8 km fra start og 500 m fra løypene. Dagen før dagen har gått med til å sjekke ut nedkjøringen til Moena samt sjekke ut startbåsene for 2013.
Lett snø nå kl 1900 har satt igang nervene og troen på riktig bruk av swix' sitt rike utvalg av praparater. Men uroen dempes nå av litt lindrende fra fru Lorenz sjefen på hotellet. tvi..tvi... (cantona og Sinbad)

7 kommentarer:

Phil sa...

Regner med det er glipreparater Sinbad og Cantona forsker på og at det satses på staking. Måtte formann´ikke la seg lure av fru Lorenz og bli liggende under dyna løpsdagen..Kör hårt!

burnout sa...

hva ble resultatet gutter?? vi venter i spenning på rapport,,

Twitter og team https://twitter.com/#!/teamullull

burnout sa...

https://twitter.com/#!/teamull

team ull på Twitter

Phil sa...

Har Sinbad og Cantona tatt noen dager ekstra i Mellom-Europa? Hvordan gikk det? Hvordan var turen? Hvor stor var pokalen? Vi venter på rapport! Hva med Bamsefar og Laksen? Har de også blitt igjen i alpeland? Hvem ble raskeste finansmann? Vi venter på rapport!

burnout sa...

Er de kommet til rette?, eller må det iverksettes etterlysning .. Begynner å bli en reel fare for at gutta ennå sitter å drekker opp premiepengene på en kneipe i alpene.. Mannefall i teamet dette???

Tåm Jones sa...

Har vært tynt etter statusrapporten fra Vigo de fassa. Ser meg snart nødt til å sæle på sanktbernardsbikkja jeg ikke har og dra ut å lete. Vi vil ha rapport om gull og glitter ,tårer og snørr , god gli og baklatte ski , ustødige spaggetier og finsk sisu , kunst snø og natur snø........VI VENTER.

Tåm Jones sa...

Jøss , teksten kom til en forandring på trykk.
Skvatt litt jeg.

Legg inn en kommentar