onsdag 1. februar 2012

Bamsefar og Laksen rapporteres å være i live!


Trening uten staver

Laksen og Bamsefar returnerte lørdag etter Bank EM i Østerrike. Hele Europas finanselite var tilstede, og gutta beit bra ifra seg. Ingen tilgang på internett førte dessverre til at det ble dårlig med blogginnlegg. Som kjent er nyheter ferskvare, men vi legger likevel ut noen resultater og bilder fra vinterens desiderte høydepunkt...

Lørdag 21. januar Obertilliach - Dolomitten Lauf 2012 Klassisk:

Laksen stilte i den kortere versjonen av Dolomitten Lauf på 25 km og ble beste norske utøver på 26. plass med tiden 1:20:58:09 etter å ha slått Thomas Olofsson (SWE) og Stefan Glanzl (AUT) i et rivende spurtoppgjør.
Laksens bedre halvdel Skade gikk 42 km og havnet på en utrolig 6. plass med tiden 2:47:42,39.


Plätzwiese - 2000 moh

Søndag 22. januar Obertilliach - Dolomitten Lauf 2012 Fristil:

Bamsefar stilte til start på "Kleine Zeitung Lauf" eller 25 km og gikk i mål på sterke 1:37:04:69! Prestasjonen blir ikke mindre av at Bamsefar gikk omtrent hele løpet med en stav for ikke å psyke ut hele feltet. Bamsefar avslørte helt uante talenter i skeisedisiplinen, noe Laksen skulle få føle på utover i uka.Endelige resultater fra Interbancario 2012 er foreløpig ikke lagt ut, men..


Laksen passerer!
Mandag 23. januar - 10 Km Fristil Bamsfar 27 min, Laksen ca 28 minutter.

Onsdag 25. januar -  10 Km Klassisk  Bamsfar 30 min, Laksen ca 29 minutter.

Fredag 27. januar  -  Stafett 7,5 km - Sterke etappetider av begge Team Ulls utøvere. Laksen gikk klassisk, mens Bamsefar klinte til med nok et suverent skøyterenn. Bamsefar har lovet å holde skøytekurs for resten av teamet ved en passende anledning senere i vinter.


Gutta er nå hjemme igjen og hviler på sine laubær. Både Bamsefar og Laksen er nå proppfulle av røde blodlegemer og klare til å gruse til på Hauern i helga.

Hvorvidt Bamsefar faktisk stiller i Hauern er imidlertid høyst usikkert da han lot hele skiparken sin stå igjen utenfor soverommet sitt på Landgasthof Kreithof i Østerrike...


1 kommentarer:

Phil sa...

Hmm..Bamsefar har det med å sette igjen skiparken. Minnes et par ensomme og forlatte telemarksski utenfor Mooserwirt, St.Anton da vi bokstavelig talt ble feid ut av lokalet for en neve år siden og ingen Bamsefar var å se. Meget sterke prestasjoner og flott å registrere at delegatene har markert seg på en positiv måte. Flott så det ut også!

Legg inn en kommentar