fredag 3. februar 2012

Hauer´n - en skifest eller et dårlig nachspiel?

Arrangørene er ikke i tvil. Løypa er nå merket og på skiltene reklameres det for Th. Haug skifest (ikke lett å se på bildet). En noe skeptisk Phil har enda ikke gjort seg opp en mening, men rennet kan fort komme til å fortone seg som et dårlig nachspiel. Det er ingen hemmelighet at Phil ikke liker Kanada som utgangspunkt for en skitur og så sjelden går han i området at han aldri har gått strekningen Kanada - Eiksetra. Fredag trosset han 14 blå for å finne steder på strekningen det skal klinkes til på søndag. Svaret på rekognoseringen ble at her gjelder det først og fremst å komme til mål. Føret var av den tråe sorten og det var ikke før på returen at Phil merket at det fra Nykjua til Saga er muligheter for å få pustet ut etter hatbakkene i starten. Og han merket det så inni granskauen..Fra Eiksetra og til mål er Phil godt kjent og etter å ha klatret opp til Lelangen, tåler han en Dritabakke eller to. Fingertupper og tær begynner nå og tines etter utforkjøringen mot Kanada i 17 kalde blå.
Phil virker kanskje i overkant negativ nå, men turen var fin og for tredje gang denne uka møtte Phil løypemaskinen inne på skauen og kunne "suse" innover som første mann i sporet. Det skjer ikke søndag..

3 kommentarer:

burnout sa...

fine bilder Phil, men i overkant negativ vil jeg si.. Fakta er vel at du henter hjem en pokal søndag?? Burnout måtte strekke våpen i dag og måtte til legen en tur etter 3 dager i senga med feber og brennende vondt i brystet.. Bronkitt ble diagnosen så den siste tids form er nå en saga blott.. Nyter derfor en helg på fagerfjell og sitter i skrivende stund med en kald øl i hånda.. Lykke til i helgen gutter, hold til venstre ALLTID!!!

burnout sa...

F... gutter da har vi passert 35000 treff på siden, skål for den

Bamsefar sa...

Ja denne kraftprøven er det kun de tøffeste gutta som stiller til start i. I Hauern er det kun kapasitet som gjelder og det har heldigvis våre gutter nok av.
Må melde pass etter en uke med sår hals og tett nese. Interbancario ble rett og slett for tøft for en førstereis.. Ikke har jeg ski heller, selv om det ikke hadde spilt noen stor rolle i morgen.
Lykke til og husk på at det er gode passeringsmuligheter både i Fløiten- og Dritarbakkene..

Legg inn en kommentar