onsdag 29. februar 2012

Hvem tar ryggen til Pippa?

En knallsterk tropp setter torsdag kursen mot Sälen og Vasaloppet 2012. Allerede fredag skal fem staute menn i ilden i StafettVasan. Laget er nøye komponert av ringrever i sirkuset. Laksen åpner ballet og redaksjonen blir ikke overrasket om Bamsefar er en av de første ut på andre etappe. Phil tar kjeppen videre og er før start trygg på at Cantona gir jernet og sender TJ ut på siste etappe og mot mål i Mora som en av de første ankermennene. Bamsefar er kjent i traséen og et uttalt mål for teamet er en tid under fem timer. "- Fullt mulig", sier Laksen. "-Det vil gå som en lek!" Grunnet skade er Pingvinen ute av laget, men han blir med over grensen som servicemann.
Om stafetten blir en lek, blir ikke selve Vasaloppet noen lek for delegatene. I alle fall ikke for alle. TJ rapporteres å være i knallform og har ladet opp i høyden. I skrivende stund står Bamsefar i smørebua hjemme på Spikkestad og legger superblandingen sin under skiene. Laksen er usikker søndag, men Sinbad kommer over for å sikre teamet gode plasseringer. Cantona gikk et glimrende renn på Veggli sist helg og har ting på gang. Phil fikk kjøpt startnummer først i kveld og satser på å få i seg mest mulig blåbærsoppa. En soppa han har hørt om i mange år som trofast seer av SVT´s sendinger.
Skulle det gå ordentlig tungt for gutta og så tungt at Pippa skulle gå forbi, kan det i det minste være en god "rygg" å henge på..(overflødig med bilde her..)
Redaksjonen ønsker alle gutta en god Vasahelg!
2 kommentarer:

burnout sa...

lykke til gutter, skal pleie formen til birken med ett "lite" 40 års lag..

prates

Phil sa...

Synd Burnout må melde pass. Etter de siste innleggene å dømme, har han gått seg i god form etter sykdommen. Med Northug og Svärd ute kunne Burnout virkelig ha gjort vei i vellinga der framme. God fest!

Legg inn en kommentar