søndag 12. februar 2012

På gamle stier

Imens deler av teamet var opptatt av å gjøre en god figur i Vindfjelløpet søndag, dro Cantona med seg Veron og Phil opp av sofaen og ut på gamle, kjente stier i Vestmarka. De to sistnevnte någet reduserte etter diskofest kvelden før (loggføres som treningsøkt. Tilsammen ble minst 6500 kalorier svidd av på dansegulvet), men den flotte dagen måtte utnyttes var formannens klare formaning. Veron og Phil er han evig takknemlig. Hvilken tur! Hvilket føre! Ruta som ble tilbakelagt var Kraft-Moldkastet-Asdøltjern-Myggheim-Solli (vørterøl og kake)-Opsahlsetra-Kraft. På bildene sees gutta i fint driv ved Solli og posering ved legendariske Opsahlsetra.
I skrivende stund er ikke resultatlistene fra Vindfjelløpet klare, men redaksjonen er sikre på at våre gutter har representert teamet på en utmerket måte.

6 kommentarer:

Cantona sa...

Fantastisk fin tur :-) Hørt rykter om sterke resultater i Vindfjelløpet!

Phil sa...

Rytene stemmer. Kikka på resultatlistene og finner to stk ullere på topp 20 i klassen. Her har det gått unna. Ikke mange sekundene som skiller dem heller. Men det regner Phil med vi får høre mer om.

Tåm Jones sa...

Vært mye høgging rundt Oppsalsetra ser jeg.
Er det fortsatt servering der i helgene?

Phil sa...

Tror det er dårlig med servering. Noe for teamet? Binæring? Ullvafler og bULLjong?

Phil sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tåm Jones sa...

Helt klart muligheter her. Det meste med ULL i selger. Noe bedre enn annet!

Legg inn en kommentar