mandag 13. februar 2012

Vindfjelløpet 2012 .


Store deler av Team Ull hadde tømt seg i dritarbakkene forrige helg og var klar for en buljong tur i helga.

Bamsefar og Tåm Jones var derimot pigge og klar for litt action i årets Vindfjelløp.

Deltagerne fra Team Ull startet i "elite pulja" hvor åpningstempoet var meget bra.

Etter å ha staka forholdsvis hardt noen kilometer roa gutta seg ned i ryggen på "en Sødergren".

Ved ca 16 km syntes Bamsefar at det gikk litt smått. Han kasta seg på stava og fikk kjapt noen meter. Etter saftstasjon ved 22 km begynte ei stigning på ca 3 km . Det var giv og entusiasme i starten av bakken. Tankene i forkant om å holde et godt driv opp bakken for så og kaste seg over kollen og akselerere innover flatene falt i fisk noen hundre meter fra toppen .

Da var det ned i krabbegir med Stor K , med følelsen at det bevegde seg mot start igjen.

Tegn som plutselig baklatte ski dukka opp. MYYYYYYE å hente her!!!

Over toppen og inn over de flate myrene kom kreftene tilbake. Bamsefar lå et par hundre meter foran TJ. Her var det bare å nyte sola ,det flotte terrenget og heiinga . Den siste delen av løpet går i lett terreng med stor fart. Her ble et par konkurenter innhentet og lagt i sladrespeilet på vei mot mål. ( Må riktignok si at den ene av dem må ha lagt på særdeles godt med smurning og burde ha nok under skia for resten av vinteren)

Plasseringene var ikke noe å skamme seg over . Det ble 18 og 19 plass til Team Ull i årets Vindfjelløp. I klassen var det 92 startende.

Resultatene finner du her


Bilder fra løpet ble det desverre ikke da data ansvarlig i Rønningen er på foretningsreise.

3 kommentarer:

Phil sa...

Målt mot Bamsefar og TJ er det mange som går på ski det ser ut som de har smurt for sesongen. God rivalisering ullerne i mellom. Denne gangen gikk Bamsefar seirende ut. Regner med TJ tar lunsjen på linja i dag.

Bamsefar sa...

Veldig bra innsats av TJ både i sporet og på bloggen. Og et lite bilde (logo) har du jo også fått på plass. Litt synd at de bildene du tok underveis i løpet ikke fikk plass. Det var jo flotte forhold og fint vær..

burnout sa...

mektig imponert gutter, Burnout er da på beina igjen og har en jobb å gjøre fremover.. Usikker på hva jeg er mest imponert over, resultatet i vindfjell eller det faktum at TJ har laget ett innlegg i bloggen...

Legg inn en kommentar