onsdag 7. mars 2012

Ulleløpet flyttes!

Grunnet stor snøsmelting i Kjekstadmarka er årets desiderte høydepunkt - Ulleløpet - flyttet til kjente og kjære trakter på andre siden av dalen. Alle Ullere oppfordres til å stille til det som garantert blir et realt knokkeloppgjør om å bli årets Ullmester på ski.

Stakeguden TJ og Bamsefar var muligens regnet som favoritter på forhånd, men med ny og vesentlig tyngre løypeprofil blir det nok jevnere i toppen. Den rutinerte ringreven Laksen og kondishesten Phil kan fort bli å regne med i bakkene oppover mot Kanada.

Vi gleder oss til fyldig reportasje lørdag ettermiddag. Måtte den beste Uller vinne!

Red

4 kommentarer:

Anonym sa...

Eller var det oppover mot Nykjua og nedover mot Kanada...

Phil sa...

Phil blir nok ingen trussel. Ikke om han kunne ha stilt opp heller. Til det var realitetssjekken i helga for klar. Å bli Ullemester blir ikke enkelt og Ulleløpet blir en åpen affære. Burnout har gått mange mil i området i det siste og kanskje visste han at rennet ville bli flyttet til Kanada..En luring. Cantona var etter eget utsagn ikke sliten etter Vasaloppet. Ladet han batteriene før Ulleløpet? Phil selv gjør klar sleden, spenner fast bikkjene og uler avgårde fra Alta lørdag i Finnmarksløpet.

Bamsefar sa...

Jeg stiller. Mulig jeg bruker skøyteskia. Det er vel lov?

burnout sa...

Beklager å måtte skuffe gutter, men jeg kan ikke gå i helgen.. Kona jobber og far må på håndballkamp med unger..
Lykke til, måtte den beste uller vinne..
Sees på Rena..

Legg inn en kommentar