onsdag 21. mars 2012

Veron klappet inn

Teamets årsmøte sist mandag ble ikke like dramatisk som fjorårets. Cantona tviholder fortsatt på lederposisjonen, uten de store motforestillingene fra resten av gruppa. Forsamlingen var tvert i mot godt fornøyde med jobben formannen har gjort. Det mangler ikke på ambisjoner i treningsgruppa. Skal redaksjonen tolke det som kom fra talerstolen denne kvelden, er hver helg fra midten av april og ut året teppelagt med konkurranser. Enkelte delegater hevet også stemmen for å arrangere to, tre egne konkurranser i løpet av året i tillegg til alt annet teamet skal stille til start på. Det ble konkludert med at Vasa-arrangementene var en suksess og får man tak i billetter til 2013, stiller teamet toppet mannskap. Treningssamlinger i Sogn og på Beito ble også ivrig diskutert.
Veron ble klappet inn som nytt medlem. Veron er en seriøs og hardtarbeidende idrettsmann. En god tilvekst til teamet som absolutt bør kunne prege resultatlistene i vårens, sommerens -og høstens mange løpskonkurranser. Redaksjonen ønsker Veron velkommen i teamet. Bamsefar har flere detaljer fra årsmøtet. Kanskje kommer en liste over konkurransene årsmøtedelegatene skrøt på seg deltakelse i..

4 kommentarer:

Bamsefar sa...

Ja det blir ikke mye tid til golf og familie hvis man skal henge med her...

I løpet av våren skulle de ivrigste delta i: Troll Skimaraton, Råskinnet, Nordmarka Skogsmaraton, Triatlon på Mallorca - La Palma?, Merrell Haglöfs Challenge 2012, Drammensmarka Multisport, Sturlakarusellen (5 løp), Team Ull mesterskap på sykkel og rulleski eventuelt en kombinasjon av dette, Kanada Rundt (løp) og Per Steffensens minneløp.

Et par karuselløp og noen golfrunder er muligens mer realistisk.

burnout sa...

Hva med team ull mesterskap i Golf f eks i Spania??

https://twitter.com/#!/teamull

Phil sa...

Bør vel kunne arrangere en Ull-tour fra mai til september. Spania, Frankrike, Tyskland og Danmark med finalerunde i Skottland på Royal Troon.

burnout sa...

Alternativt Royal County Down i Nord-irland som jeg av egenerfaring kan si er noe av det kuleste jeg noensinne har spilt med STOR margin..

Legg inn en kommentar