søndag 22. april 2012

Finn én feil

Nei, dette er ikke en fortsettelse av suksessen Ullenøtter. Oppgaven er i overkant enkel.
Bildene er i alle fall tatt på nedsiden av sportskapellet på Tverken søndag morgen da redaksjonen møtte disse ullerne ute i terrenget. Redaksjonen syntes det gikk litt smått og ville ha mer action i bildene og arrangerte derfor fartslek for delegatene.
Bilde 1; Laksen i vanlig godt driv. Rart det var mer snø igjen til de andre med det frasparket.
Bilde 2; Cantona blåste forbi TJ som måtte i bakken (skimtes i bakgrunnen).
Bilde 3; En tent TJ skal ta igjen det tapte og løper så snøen spruter.
Bilde 4; Goliaten

Det ble en fin langøkt for TJ, Cantona, Laksen og Phil. Årkvisla, Landfallhytta, Steinkjerringa, Goliaten og tilbake. Noe vått, bløtt og snørikt men det er bagateller for disse gutta som var ute i 1´50.
Funnet feilen enda? Det er selvfølgelig fottøyet. Her burde gutta hatt ski på beina. Fortsatt mulig å trene staking og fiskebein. TJ dro rett hjem og fant fram godskia. Mulig han går fram og tilbake oppi der enda.

4 kommentarer:

burnout sa...

Feilen er uorganisert tjuvtrening..

Tåm Jones sa...

Kom hjem akkurat nå. Fint føre i marka , rødt klister . Kjørte intervall pga enkelte bare flekker. Det ble den kjente 55-37x245 ( 55 sek med ski tett opp til rød sone, kjapt av med skia og 37 sek løping langt inn i rød sone 245 ganger) avslutta med en steady eddy etter sterk anbefaling fra formannen. Ikkeno for skårunger det her.

Pingvinen sa...

Dette så jo mye bedre ut, enn å ligge tvekrokete under ei dyne å tviholle på den slik at den ikke blir borte når senga duver fra side til side etter et relativt fuktig 50 års lag kvelder før.Formen kommer seg, så på tirsdag er jeg på pletten igjen,litt redusert formmessig,men fa....skapen skal ut igjen.

Veron sa...

Gøy at Gutta & pigvinen er i form.....

Legg inn en kommentar